Lopez ukończyła jakąś szkołę aktorską?? nie umie grać i generalnie sam film do niczego
Z tego co wiem Jennifer nie ukończyła żadnej szkoły aktorskiej ale nie zgodzę się z Tobą że nie potrafi grać.
Oceniasz ją na podstawie tego jednego filmu?!
Lubię ją jako aktorkę.Obejrzyj film z jej udziałem "NIGDY WIĘCEJ" zagrała w nim świetnie.
A "POWIEDZ TAK" mnie się osobiście podobał.
nie pewnie ocenia ją po tym iż jest piosenkarką i nie ma prawa byc dobra aktorką.. ja również uważam, że co jak co ale grać potrafi i śpiewać również! lubie ją oglądać na ekranie nawet bardzo :)
Wielu jest dobrych aktorów, którzy nie ukończyli praktycznie żadnej szkoły aktorskiej.
żal mi cie ten film jest świetny a poza tym wiele osób gra w filmach nie skończywszy szkoły aktorskiej jak np. Beyonce
"żal mi cie ten film jest świetny a poza tym wiele osób gra w filmach nie skończywszy szkoły aktorskiej jak np. Beyonce "
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA
rolling on the floor laughing, lot of laugh i nie wiem co jeszcze ;p. Dawno się tak nie uśmiałem ;). Pozdrawiam
Na przykład zdobywczyni dwóch Oscarów Hilary Swank też nie kończyła żadnej szkoły aktorskiej. Podobnie jak Sean Connery czy Simon Baker.