PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10998}

Powiedz tak

The Wedding Planner
2001
6,1 67 tys. ocen
6,1 10 1 66745
4,2 4 krytyków
Powiedz tak
powrót do forum filmu Powiedz tak

DNO!

ocenił(a) film na 1

Lopez ukończyła jakąś szkołę aktorską?? nie umie grać i generalnie sam film do niczego

użytkownik usunięty
back_wytyka

Z tego co wiem Jennifer nie ukończyła żadnej szkoły aktorskiej ale nie zgodzę się z Tobą że nie potrafi grać.
Oceniasz ją na podstawie tego jednego filmu?!
Lubię ją jako aktorkę.Obejrzyj film z jej udziałem "NIGDY WIĘCEJ" zagrała w nim świetnie.
A "POWIEDZ TAK" mnie się osobiście podobał.

ocenił(a) film na 10

nie pewnie ocenia ją po tym iż jest piosenkarką i nie ma prawa byc dobra aktorką.. ja również uważam, że co jak co ale grać potrafi i śpiewać również! lubie ją oglądać na ekranie nawet bardzo :)

użytkownik usunięty
back_wytyka

Wielu jest dobrych aktorów, którzy nie ukończyli praktycznie żadnej szkoły aktorskiej.

back_wytyka

żal mi cie ten film jest świetny a poza tym wiele osób gra w filmach nie skończywszy szkoły aktorskiej jak np. Beyonce

ania94

"żal mi cie ten film jest świetny a poza tym wiele osób gra w filmach nie skończywszy szkoły aktorskiej jak np. Beyonce "
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA
rolling on the floor laughing, lot of laugh i nie wiem co jeszcze ;p. Dawno się tak nie uśmiałem ;). Pozdrawiam

użytkownik usunięty
HipotetycznyHipokryta

Na przykład zdobywczyni dwóch Oscarów Hilary Swank też nie kończyła żadnej szkoły aktorskiej. Podobnie jak Sean Connery czy Simon Baker.

To jest jakiś argument, a nie Beyonce ;p

back_wytyka

No tak, talent mierzy się na podstawie ukończonych szkół.
Nieźle.

: )

ocenił(a) film na 7
back_wytyka

juz nie przesadzaj lepiej.

ocenił(a) film na 8
careless_whisper

Film jest dobry nie wiem, czemu narzekacie.

ocenił(a) film na 5
lucyna63

nie spinaj się tak bo film jest naprawdę mdly

ocenił(a) film na 8
marcin2212

Skoro tak twierdzisz.To nie mamy o czym rozmawiać.

użytkownik usunięty
back_wytyka

Zgadzam się ze wszystkim w Twoim temacie na 100%.