Predator: Strefa zagrożenia

Predator: Badlands
2025
5,5 tys.
chce zobaczyć
Predator: Strefa zagrożenia
powrót do forum filmu Predator: Strefa zagrożenia

Aż człowiekowi smutno się robi jak pomyśli, że masakrują doszczętnie kolejną z franczyz

leszek_kw

Co poradzić takie czasu i ludzie ... ja tam nie oglądam tych nowych wynalazków pseudo kina i jestem dzięki temu szczęśliwszy jako kinomaniak :) były tylko dwie części predatora a reszta dla mnie nie istnieje.

Pasdzioch

Jak dobrze że Twoje zdanie nie zmienia faktów :D Ja wolę nowsze części, są niesamowite i nie mają sztucznej gry aktorskiej.

leszek_kw

LEWACTWO NIE POTRAFI LOGICZNIE MYŚLEĆ I MA PRÓŻNIE MIĘDZY USZAMI, ZWŁASZCZA KOBIETY. Dzięki aktywistkom, wszelkiej maści psycholkom z piorunami na maseczkach, szeroko pojętemu lewactwu, dojściu showrunnerkom do władzy, czyli "kobietom" które nie potrafiły by napisać, nawet jednego zdania aby nie wpieprzyć tam swojej woke ideologii, mamy takie właśnie filmy jak nowy "Piz$$$tor".

krelian_2

Dyskryminujesz przeciwną płeć, tępisz nowości w filmach z kategorii SCI-FI? Zalecam odwiedziny zakładu psychiatrycznego lub na stałe tam się ,,przenieść", bo stanowisz zagrożenie dla normalnych.

krelian_2

Ty kretynie skończony, najlepiej gapić się w wieczne popłuczyny po "jedynce", wtedy byłoby ok. Cholerny wał!

leszek_kw

Przecież te filmy to były dobre głównie dlatego, że przy Alien vs Predator wyglądały co najmniej przyzwoicie. Ten ma szansę jeszcze bardziej zaniżyć poprzeczkę. Mogli po prostu zrobić ekranizację Machiko Noguchi z komiksów i myślę, że byłoby to dużo lepsze niż wymyślanie koła na nowo.

Virsitaris

Kto dziś kino ogląda. To jest problem, nikt tam prawie nie chodzi.

leszek_kw

jaka widownia takie filmy. przeciez to lemingi to sponsoruja bo sa stadem dominujacym