Co poradzić takie czasu i ludzie ... ja tam nie oglądam tych nowych wynalazków pseudo kina i jestem dzięki temu szczęśliwszy jako kinomaniak :) były tylko dwie części predatora a reszta dla mnie nie istnieje.
Jak dobrze że Twoje zdanie nie zmienia faktów :D Ja wolę nowsze części, są niesamowite i nie mają sztucznej gry aktorskiej.
LEWACTWO NIE POTRAFI LOGICZNIE MYŚLEĆ I MA PRÓŻNIE MIĘDZY USZAMI, ZWŁASZCZA KOBIETY. Dzięki aktywistkom, wszelkiej maści psycholkom z piorunami na maseczkach, szeroko pojętemu lewactwu, dojściu showrunnerkom do władzy, czyli "kobietom" które nie potrafiły by napisać, nawet jednego zdania aby nie wpieprzyć tam swojej woke ideologii, mamy takie właśnie filmy jak nowy "Piz$$$tor".
Dyskryminujesz przeciwną płeć, tępisz nowości w filmach z kategorii SCI-FI? Zalecam odwiedziny zakładu psychiatrycznego lub na stałe tam się ,,przenieść", bo stanowisz zagrożenie dla normalnych.
Ty kretynie skończony, najlepiej gapić się w wieczne popłuczyny po "jedynce", wtedy byłoby ok. Cholerny wał!
Przecież te filmy to były dobre głównie dlatego, że przy Alien vs Predator wyglądały co najmniej przyzwoicie. Ten ma szansę jeszcze bardziej zaniżyć poprzeczkę. Mogli po prostu zrobić ekranizację Machiko Noguchi z komiksów i myślę, że byłoby to dużo lepsze niż wymyślanie koła na nowo.