Ten film to najwiekrze badziewie jakie kiedykolwiek widzialem. bleeeeeeeeeeeeee wylaczylem po 10min. Nie wiem kto to rezyserowal ale ten koles to jakis kretyn i niema pojecia o kreceniu filmow. Hehehe gra aktorska to badziew sztuczna i beznadziejna kolejne bleeee no i efekty specjalne ktorych niema. szkoda ze niema ocen minusowych dla mnie powinien miec note -10 :)
weź Ty najpierw obejrzyj cały film, a nie po 1 minutowym przeglądzie co niektórych fragmentów filmu od razu wystawiasz takie beznadziejne opinie.. :-] gdybyś obejrzał cały film na pewno zmieniłbyś zdanie . FILM JEST SUPER :-)
Wlasnie film nie jest badziewiem... takim budrzetem jakim dysponowali wyszlo calkim calkiem...
Darowalem sobie ogladania tego filmu. bo po co :)
Nie wiem co mnie skłoniło do obejrzenia tego czegoś....wytrzymałem cały film ( no moze poza momentami, gdy przysypialem) i moge stwierdzic jedynie tyle : 80 minut wyjęte z życiorysu.
Nie będe pisał co mi się nie podobało, bo łatwiej mi jest napisac, e ten film jest po prostu strasznie słaaaaaby, ot taki film klasy C, bez żadnego klimatu a o efektach nie wspominająć juz (ok, wiem, ze mia maly budzet itp., ale nawet za niewielkie pieniadze mozna chyba stworzyc cos lepszego i bardziej oddzialywujacego na wyobraznie)
Chciałbym się wypowiedzieć na temat tego filmu, ale nie moge znaleźć do niego napisów... gdyby ktoś miał te napisy lub znał jakieś stronki to będę wdzięczny... pzdr
zacheciłeś mnie, nie da sie ukryc, ja uważałem do tej pory, że badziewiem stulecia jest film Scar http://www.filmweb.pl/Film?id=235658 [www.filmweb.pl/Film?id= ...] ! Też polecam!:P