PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165989
7,3 58 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

część predatora nie była tak zaj...a jak ta.Po prawię 25 latach żaden Predator nie był tak prawdziwy jak ten.Każdy film o Predatorze to gniot w porównaniu z tym.Pamiętam jak miałem 6lat i go oglądałem zza rogu w drzwiach i wierzcie mi ze nadal ta część mnie przeraża.Porównajcie efekty z wtedy i dziś....wtedy był bardziej straszny....bo bez retuszu kompa:)

ocenił(a) film na 10
wojciechowski2610

Jest dużo prawdy w tym co piszesz, no może po za tym strachem. Oglądałem ten film jak miałem 10 lat i bardziej mnie zafascynował niż straszył.

ocenił(a) film na 9
Snajpero1984

Dokładnie, ja także ten film oglądałem w młodych latach i nigdy mnie nie straszył, w przeciwieństwie do pierwszego Obcego.

ocenił(a) film na 10
Vampire19

Prawda, w pierwszym Obcym był dreszczyk strachu, w drugiej części gęsia skórka, jak na radarach u komandosów pokazywała się kropeczka i słychać było ten dźwięk kiedy obcy się zbliżali, w trzeciej i czwartej już nie taki emocje mimo że filmy ciągle trzymały poziom

wojciechowski2610

Dokładnie prawda, podpisuje się pod tym pięcioma konczynami. A była wersja reżyserska Predatora z dodatkowymi scenami? Jesli tak to jakie to sceny i ile trwała, bo nie chciał bym tej samej pobierać.

ocenił(a) film na 10
JohnnyB

Z tego co mi wiadomo to wersji reżyserskiej nie było.Ucieszę się bardzo jeśli się mylę:)

ocenił(a) film na 10
wojciechowski2610

Jest wersja specjalna, ta którą puszczają w telewizji jest poucinana

ocenił(a) film na 10
Snajpero1984

Hmmm...ja pierwszy raz oglądałem ten film na pierwszych odtwarzaczach typu OTAKE lub FUNAJ.Teraz mam wersję w HD i nie zauważyłem,aby czymś się różniła od tej pierwotnej.W tv nie oglądałem, więc ciekawi mnie,które sceny wycieli.....

ocenił(a) film na 10
wojciechowski2610

scena z Dilonem była dłuższa

ocenił(a) film na 10
Snajpero1984

Ale ta,w której traci rękę i ginie?

ocenił(a) film na 10