Zazdroszcze wszystkim tym ktorzy mieli okazje obejrzec ten film w kinie, to musialo byc dopiero widowisko... Mam nadzieje ze jak wejdzie AvP2 to ktos wpadnie na genialny pomysl i urzadzi maraton Alienowo/Predatorowy. Wyobrazcie sobie taki spektakl: Alien 1,2,3 Predator 1,2 oraz Avp2 bo w sumie Aliena 4 i Avp 1 nie chcialoby mi sie ogladac. W swojej klasie i w oparciu na wrazeniu jakie zrobil na mnie gdy bylem malolatem dam mu 10/10. Nie wiele filmow bylo z ktorych gagi powtarzalbym do dzisiaj i takze nie wiele bylo filmow ktore moglbym ogladac rownie czesto jak Predatora. Ten film po prostu nigdy sie nie nudzi, sceny ktore widzialo sie kilkadziesiat razy nadal zachwycaja i wciaz powoduja dreszcze, muzyka jest jedna z najlepszych jakie slyszalem w filmach a klimat wlasciwie nie ma sobie rownych. Genialny kawal kina akcji, efektow specjalnych oraz ciagle rosnacego napiecia, polecam bo naprawde wstyd nie widziec tego filmu.
I tu się z tobą zgodzę,tego filmu nie trzeba nikomu przedstawiać.Cały film praktycznie znam na pamięć,scene z wycinaniem lasu za pomocą miniguna albo obcięcie ręki przez predatora ,to jest klasyk i tak już zostanie... you ugly motherfucker xD