7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 167680
7,3 49 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Zazdroszcze wszystkim tym ktorzy mieli okazje obejrzec ten film w kinie, to musialo byc dopiero widowisko... Mam nadzieje ze jak wejdzie AvP2 to ktos wpadnie na genialny pomysl i urzadzi maraton Alienowo/Predatorowy. Wyobrazcie sobie taki spektakl: Alien 1,2,3 Predator 1,2 oraz Avp2 bo w sumie Aliena 4 i Avp 1 nie chcialoby mi sie ogladac. W swojej klasie i w oparciu na wrazeniu jakie zrobil na mnie gdy bylem malolatem dam mu 10/10. Nie wiele filmow bylo z ktorych gagi powtarzalbym do dzisiaj i takze nie wiele bylo filmow ktore moglbym ogladac rownie czesto jak Predatora. Ten film po prostu nigdy sie nie nudzi, sceny ktore widzialo sie kilkadziesiat razy nadal zachwycaja i wciaz powoduja dreszcze, muzyka jest jedna z najlepszych jakie slyszalem w filmach a klimat wlasciwie nie ma sobie rownych. Genialny kawal kina akcji, efektow specjalnych oraz ciagle rosnacego napiecia, polecam bo naprawde wstyd nie widziec tego filmu.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
tresh_3

I tu się z tobą zgodzę,tego filmu nie trzeba nikomu przedstawiać.Cały film praktycznie znam na pamięć,scene z wycinaniem lasu za pomocą miniguna albo obcięcie ręki przez predatora ,to jest klasyk i tak już zostanie... you ugly motherfucker xD

Badi_2

Taaa słynna "kosiarka" to jest właśnie klasyk :D