PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165989
7,3 58 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

najlepszy film obok obcego jaki mógł powstać.Predzio jest zaje...
Ten klimat, dobra gra żołnierzy ( przede wszystkim Arniego) scenariusz, fabuła, mógłbym wymieniać bez końca.To się nazywa prawdziwy film.

ocenił(a) film na 10
ziolo

Jak to dobrze że takich ludzi jak "znawca" antygod jest mało :)

ocenił(a) film na 10
Sagan

No i oczywiście podpisuje się pod tym obiema łapkami :)

ziolo

Tak. Zgadzam się z tym:) Co prawda od razu widać, że autor tematu jest z leksza prymitwny, ale to dodaje uroku, bo nawet taki człowiek jest o lata świetlne dalej w ewolucji niż nasz ulubieniec Antygod;)

ocenił(a) film na 10
Omomierz

hahahahaha ......
ja jestem prymitywny?
wyprasza sobie .Co mam pisac niewiadomo ile stron na temat predatora?
wybacz stary ale nie chce mi się pisać rozprawki na temat zalet Predatora bo po prostu by mi komputer wysiadł:)
ale jakbym miał mowić ustną maturę na temat fenomenu predatora to bym dostał 6+.Predatora ogladałem bilion razy i wkurza mnie jak ktoś obraża ten film bo tak po prostu nie wypada.Niestety ale do niektorych predator nie dociera więc nie pozostaje nic innego jak pisać krótko zwięźle i Capslockiem:)
pozdrawiam.

ziolo

Takie wrażenie sprawił twój pierwszy post z milionem wykrzykników i zdaniami wyciągniętymi z tyłka:P Ale to może kwestia browaru;) I niestety tym, do których nie dociera można wbijać wiedze siekierą w głowę, a oni dalej swoi, więc capslock tutaj nie pomoże:P