Jest klimat, jest napięcie, są świetne efekty specjalne i dużo akcji - jednym słowem rewelacja, film który się nie starzeje i można go oglądać bez końca !! Klasyka !
Ja również się z wami zgadzam.Pamiętam jak kiedyś chyba 10 lat temu leciał w tv oglądałem go razem z kuzynem i tatą to mój pierwszy taki film.Mam miłe wspomnienia z nim związane do dziś jestem fanem Predatora.
dokładnie ne ma lepszego według mnie kino bez wahania godne miana najlepszego krytyka filmowego czasów. Brawoooooo
Tyle lat na karku, a film nadal ma w sobie `to coś`. Minimalnie lepszy od dwójki, którą też doceniam, a od ostatniego chłamu Rodrigueza lepszy o dwie długości. Arnold wypadł świetnie, reszta aktorów też charakterna.
8+/10
Od dwójki to ten film jest niebo lepszy a od Predators to lata swietlne. Tego szitu (za przeproszeniem) z Brody'm w roli glownej to nawet żal komentować.
1 ze Szwarcem 10/10
2 - 7/10
pozostale mixy avp itp ponizej 4
Przy czym chcę powiedzieć, że akurat Brody jest najmniejszym problemem Predators.
No nie uważam wcale, że sobie dobrze poradził, ale jednak ten film bardzo kuluje pod względem fabuły, zdjęć i montażu. Gdyby one były ok, to i ze średnio-słabą postacią Brodego film mógłby uchodzić za udany. A tak nie może, ale Brody moim zdaniem jest dopiero którąś z kolei tego przyczyną.