czarny predator czyli najgroźniejszy z predatorów na tej planecie, o ile dobrze pamiętam (czytałem recenzje scenariusza) zabija go jakaś babka
Ja powiem prosto: jeśli predatorzy dadzą się wyrżnąć jak dzieci (bo ludzie jako światło cywilizacji w końcu muszą dokopać wrrrr)lub przestaną wyrzynać homo sapiens z racji honoru/humoru/bólu głowy/czegokolwiek ,to ten film kiszką będzie. Predator jest maszyną do zabijania a człowiek tylko zwierzyną i nie nożna tego zmieniać. No ale że młodzież z USA wyszłaby z kina z płaczem, to zapewne twórcy uraczą nas zrąbanym zakończeniem.
Z tego co wiem od osob ktore czytaly scenariusz bedzie to tak jak
powiedzial Lugash najwiekszy Predator na planecie, jakies dodatkowe kolce,
czarna krew, ale... [przewidywalny
spoiler] zabije go koles z kataną [koniec spoilera]. Zobaczymy jak sprawdzi
sie to na filmie :] Wedlug mnie stare Predatory sa wystarczajaco grozne by
dodawac jeszcze silniejszego :/
Meczaca jest ta poprawnosc polityczna amerykanow, nawet czarnego predatora wcisna do filmow zeby murzynow nie urazic.
Scenariusz został przerobiony więc wątpię by jakieś sceny ze starego uchowały się w oryginale w pełnym wymiarze ,a nawet jeśli będą trochę zmienione.
Możliwe ze ten czarny Predator to jakaś wyższa kasta, albo "Zła Krew".
http://predator.absoluteavp.com/klany.htm
Nic nie słyszałem o czarnym predatorze, wiem natomiast że w filmie pojawi się czworonogie "zwierzątko" predatorów. Jest już sneak peek dostępny, a 19.03 ma być trailer filmu ujawniony.
BBC Jeśli cię to interesuje:
Aliens vs. Predator: Three World War #1
Aliens vs. Predator: Three World War #2
Z tego co wyczytałem w necie to nie będzie żadnych superpredatorów, ulepszonych predatorów itd. Jak ktoś chyba wcześniej napisał predatorzy mają różnić się wyglądem no i oczywiście znajdą się silniejsi w stadzie ;p Niektórzy predzie będą posiadali lepsze wyposażenie i będą różnić się nieco wyglądem od poprzedników jednak nic ponad to ;p
Ehh. Jeśli znów w filmie o Predatorach laska bohatersko pokona BOSA, to będzie pełna porażka. Moim zdaniem powinna zginąć w pierwszej konfrontacji... zaraz zaraz - ona w ogóle nie powinna tam grać, bo przeciez ta ekipa to najniebezpieczniejsi ludzie na Ziemii. Aż łezka kręci się w oku na myśl, że w Predatorze "1" wszyscy komandosi byli wymiataczami, a i tak prawie wszyscy zgineli:))
A może tu będzie niespodzianka i wszyscy nasi polegną? To by dopiero było ciekawe.
W Predatorze też grała kobieta Elpidia Carrillo: Anna - partyzantka.
Ona i Dutch jedynie przeżyli.
Grała i przeżyła tylko dlatego, że Dutch zakazał jej używania broni. Nie była bojowniczką, która zabiła Predatora, gdyż ten rozmaśliłby ją na pierwszym lepszym drzewie.
Ja bym nawet nie dyskutował nad tym, czy wszyscy przeżyją. To jest niemożliwe! Obca planeta, obce postacie... może jeszcze jakimś cudnym trafem wrócą do domu?
Ja ogladałem film Czarnych predatorów będzie 3 i jesden normalny wygląda jak ten z predator 1 uprowadzili ludiz na planete ( nie swoja) i na nich polują normalny predator najwraźniej się nie podobał reszcie i go zwiazali potem ludzie go uwolnia i będzie im pomagal wkrotce dorwie się to tego ktory go przywiązal ale przegra i czarny utnie mu głowe toporem. Czarne predy gina tak
1 ginie w pojedynku z japońcem z kataną
2 chybaw wubuchu jakimś
a 3 ( ten co obcia leb normalnemu) zostnie postrzelony przez babe w plecy i zabity przez faceta( obetnie predowi leb jego własnym toporem. to na tyle sory z błędy ort pisalem na szybko