6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61696
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Ostatnio pojawił sie cocncept niejeakiego czarnego Predatora wiecie coś o nim?

użytkownik usunięty
mo_nikad

no samuel l jackson by się nadał...

za KRÓTKI (zmiencie tan tekst)

ocenił(a) film na 6
mo_nikad

czarny predator czyli najgroźniejszy z predatorów na tej planecie, o ile dobrze pamiętam (czytałem recenzje scenariusza) zabija go jakaś babka

ocenił(a) film na 3
Luqash

"zabija go jakaś babka"

To rzeczywiscie rzeznik z niego.

shamar

buueeeeehehehehhehehehe :D :D :D :D :D :D

shamar

Ja powiem prosto: jeśli predatorzy dadzą się wyrżnąć jak dzieci (bo ludzie jako światło cywilizacji w końcu muszą dokopać wrrrr)lub przestaną wyrzynać homo sapiens z racji honoru/humoru/bólu głowy/czegokolwiek ,to ten film kiszką będzie. Predator jest maszyną do zabijania a człowiek tylko zwierzyną i nie nożna tego zmieniać. No ale że młodzież z USA wyszłaby z kina z płaczem, to zapewne twórcy uraczą nas zrąbanym zakończeniem.

ocenił(a) film na 7
mo_nikad

Z tego co wiem od osob ktore czytaly scenariusz bedzie to tak jak
powiedzial Lugash najwiekszy Predator na planecie, jakies dodatkowe kolce,
czarna krew, ale... [przewidywalny
spoiler] zabije go koles z kataną [koniec spoilera]. Zobaczymy jak sprawdzi
sie to na filmie :] Wedlug mnie stare Predatory sa wystarczajaco grozne by
dodawac jeszcze silniejszego :/

barin10

Meczaca jest ta poprawnosc polityczna amerykanow, nawet czarnego predatora wcisna do filmow zeby murzynow nie urazic.

ocenił(a) film na 5
shen16

Z tego co wiem to on nie będzie miał czarnej skóry, tylko zbroję jak już :P

ocenił(a) film na 7
mo_nikad

Scenariusz został przerobiony więc wątpię by jakieś sceny ze starego uchowały się w oryginale w pełnym wymiarze ,a nawet jeśli będą trochę zmienione.

ocenił(a) film na 5
kadim21

Możliwe ze ten czarny Predator to jakaś wyższa kasta, albo "Zła Krew".

http://predator.absoluteavp.com/klany.htm

ocenił(a) film na 7
BBC

Nic nie słyszałem o czarnym predatorze, wiem natomiast że w filmie pojawi się czworonogie "zwierzątko" predatorów. Jest już sneak peek dostępny, a 19.03 ma być trailer filmu ujawniony.

ocenił(a) film na 7
BBC

BBC Jeśli cię to interesuje:
Aliens vs. Predator: Three World War #1
Aliens vs. Predator: Three World War #2

ocenił(a) film na 2
kadim21

Z tego co wyczytałem w necie to nie będzie żadnych superpredatorów, ulepszonych predatorów itd. Jak ktoś chyba wcześniej napisał predatorzy mają różnić się wyglądem no i oczywiście znajdą się silniejsi w stadzie ;p Niektórzy predzie będą posiadali lepsze wyposażenie i będą różnić się nieco wyglądem od poprzedników jednak nic ponad to ;p

BBC

masz racje tych predow będzie 3 i widomo że zła krew bo zabil zwykłego predatora

mo_nikad

Ja słyszałem, że jeden z Predatorów ma być koszerny :D

ocenił(a) film na 7
darcus1

Ehh. Jeśli znów w filmie o Predatorach laska bohatersko pokona BOSA, to będzie pełna porażka. Moim zdaniem powinna zginąć w pierwszej konfrontacji... zaraz zaraz - ona w ogóle nie powinna tam grać, bo przeciez ta ekipa to najniebezpieczniejsi ludzie na Ziemii. Aż łezka kręci się w oku na myśl, że w Predatorze "1" wszyscy komandosi byli wymiataczami, a i tak prawie wszyscy zgineli:))

użytkownik usunięty
Tanpit

A może tu będzie niespodzianka i wszyscy nasi polegną? To by dopiero było ciekawe.

ocenił(a) film na 7
Tanpit

W Predatorze też grała kobieta Elpidia Carrillo: Anna - partyzantka.
Ona i Dutch jedynie przeżyli.

ocenił(a) film na 7
kadim21

Grała i przeżyła tylko dlatego, że Dutch zakazał jej używania broni. Nie była bojowniczką, która zabiła Predatora, gdyż ten rozmaśliłby ją na pierwszym lepszym drzewie.

ocenił(a) film na 5
mo_nikad

to rodrigez wiec nie wiadomo co po nim się spodziewać,

ocenił(a) film na 5
L39

Ja bym nawet nie dyskutował nad tym, czy wszyscy przeżyją. To jest niemożliwe! Obca planeta, obce postacie... może jeszcze jakimś cudnym trafem wrócą do domu?

mo_nikad

Ja ogladałem film Czarnych predatorów będzie 3 i jesden normalny wygląda jak ten z predator 1 uprowadzili ludiz na planete ( nie swoja) i na nich polują normalny predator najwraźniej się nie podobał reszcie i go zwiazali potem ludzie go uwolnia i będzie im pomagal wkrotce dorwie się to tego ktory go przywiązal ale przegra i czarny utnie mu głowe toporem. Czarne predy gina tak
1 ginie w pojedynku z japońcem z kataną
2 chybaw wubuchu jakimś
a 3 ( ten co obcia leb normalnemu) zostnie postrzelony przez babe w plecy i zabity przez faceta( obetnie predowi leb jego własnym toporem. to na tyle sory z błędy ort pisalem na szybko