Pełen napięcia, brutalności, z nowym stylem, bardzo klimatycznym. Idealnie pasującym do Predatora.
Teraz jestem spokojny o ten film :)
I can't wait Robert!
Szkoda tylko że w zwiastunie jest niewiele ponad to co pokazano w materiale promocyjnym z przed kilku dni. Właściwie to praktycznie te same sceny.
Właśnie dobrze bo nie chce oglądać większej połowy filmu w zwiastunie chyba że ciebie to kręci.
popieram, oglądać cały film w zapowiedzi to totalna porażka... smaczki nich będą do końca owiane tajemnicą :D
Zwiastun dobry , choć nie powalający .
Czuje się klimat pierwszej części , więc może coś z tego będzie ale mimo to twierdzę nadal że obsada to same mięczaki ( kujon , chinol , skazaniec ) co oni tam robią są tylko na ostrzałkę.
Poza tym jeśli chodzi o planetę treningową to łykam to ( choć z bólem ) bo jeśli to miała by być planeta Predatorów to wtopa ...
Jest jeszcze jeden szkopuł , wiele razy jest tak że zwiastun jest zarąbisty a film to porażka lub odwrotnie , film jest dobry a zwiastun to porażka ale zdarzają się wyjątki czy i tu tak będzie...
Myślisz trochę stereotypowo.
Jeżeli ktoś jest twardy i ma instynkt przetrwania, wcale nie musi mieć 50 cm w bicepsie i tzw. efekt braku szyji. Tacy twardziele to byli w latach 80'.
Jacy twardziele , przecież i tak wiadomo że te pseudo mięczaki pójdą na pierwszy ogień a my będziemy patrzeć jak fajnie giną i tyle.
Twórcy zastosowali to metodę znajdą od wieków np. w horrorach gdzie zawsze to czarny ginie na początku , później cycata blondyna a następnie kujony i tak dalej aż w końcu najbardziej krystaliczny bohater zostaje na ostatnie starcie.
Zwiastun jest świetny. To co mi się najbardziej podoba to Ci zróżnicowani bohaterowie. Nie ma tutaj komandosów czy policjantów. Mamy więźnia, najemnika, ruska, laskę ze snajperą, tophera grace'a w niewiadomej roli (mam wrażenie, że trafi na tą planetę przez pomyłkę), gościa z yakuzy i tam reszta. Brody naprawdę dobrze się prezentuje, a ta scena z celownikami wymierzonymi w niego jest mega kozacka. Nie wiem czy film będzie dobry, ale czekam na niego z niecierpliwością. Obok "Inception" to najbardziej oczekiwany przeze mnie film roku :P