6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

http://www.youtube.com/watch?v=9u8vZwvP57Y

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Pełen napięcia, brutalności, z nowym stylem, bardzo klimatycznym. Idealnie pasującym do Predatora.
Teraz jestem spokojny o ten film :)
I can't wait Robert!

ocenił(a) film na 6
Sagan

Szkoda tylko że w zwiastunie jest niewiele ponad to co pokazano w materiale promocyjnym z przed kilku dni. Właściwie to praktycznie te same sceny.

ocenił(a) film na 7
JaszczurXP

Właśnie dobrze bo nie chce oglądać większej połowy filmu w zwiastunie chyba że ciebie to kręci.

ocenił(a) film na 7
JaszczurXP

popieram, oglądać cały film w zapowiedzi to totalna porażka... smaczki nich będą do końca owiane tajemnicą :D

Wojtek_dpo

Zwiastun dobry , choć nie powalający .
Czuje się klimat pierwszej części , więc może coś z tego będzie ale mimo to twierdzę nadal że obsada to same mięczaki ( kujon , chinol , skazaniec ) co oni tam robią są tylko na ostrzałkę.
Poza tym jeśli chodzi o planetę treningową to łykam to ( choć z bólem ) bo jeśli to miała by być planeta Predatorów to wtopa ...

Jest jeszcze jeden szkopuł , wiele razy jest tak że zwiastun jest zarąbisty a film to porażka lub odwrotnie , film jest dobry a zwiastun to porażka ale zdarzają się wyjątki czy i tu tak będzie...

patryks83

Myślisz trochę stereotypowo.
Jeżeli ktoś jest twardy i ma instynkt przetrwania, wcale nie musi mieć 50 cm w bicepsie i tzw. efekt braku szyji. Tacy twardziele to byli w latach 80'.

patryks83

Jacy twardziele , przecież i tak wiadomo że te pseudo mięczaki pójdą na pierwszy ogień a my będziemy patrzeć jak fajnie giną i tyle.
Twórcy zastosowali to metodę znajdą od wieków np. w horrorach gdzie zawsze to czarny ginie na początku , później cycata blondyna a następnie kujony i tak dalej aż w końcu najbardziej krystaliczny bohater zostaje na ostatnie starcie.

ocenił(a) film na 7
patryks83

Trochę się plątasz w tym co piszesz.

ocenił(a) film na 7
kadim21

http://www.avpgalaxy.net/gallery/thumbnails.php?album=252

ocenił(a) film na 7
kadim21

Zwiastun jest świetny. To co mi się najbardziej podoba to Ci zróżnicowani bohaterowie. Nie ma tutaj komandosów czy policjantów. Mamy więźnia, najemnika, ruska, laskę ze snajperą, tophera grace'a w niewiadomej roli (mam wrażenie, że trafi na tą planetę przez pomyłkę), gościa z yakuzy i tam reszta. Brody naprawdę dobrze się prezentuje, a ta scena z celownikami wymierzonymi w niego jest mega kozacka. Nie wiem czy film będzie dobry, ale czekam na niego z niecierpliwością. Obok "Inception" to najbardziej oczekiwany przeze mnie film roku :P

ocenił(a) film na 7
Master

Tophera Grace gara socjopatę numer 1 na liście pościgowej FBA

ocenił(a) film na 7
kadim21

Wiem tak podali w tym scenariuszu. Jednak w Sneak Peaku jak i zwiastunie wygląda na to, że gra zupełnie inną rolę. Chociaż wiadomo, zwiastuny bywają mylące i nie ma co się nimi też do końca sugerować :P