6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Włączając ten fil nie miałem nadziei na jakiś spektakularny powrót Predatora z części pierwszej. Miałem tylko nadzieję że film będzie lepszy od serii filmów z pod znaku AvP. Zawiodłem się jednak. To co mi w nim najbardziej przeszkadzało to wszechobecne ciemności. Twórcom najwyraźniej szwankowało oświetlenie bo od mniej więcej połowy filmu zapadły egipskie ciemności przez które nie sposób było cokolwiek dojrzeć.Nie była to bynajmniej wina jakości gdyż odtwarzałem film z DVD. Po prostu było ciemno. Poza tym przekomiczna okazała się scena walki predatora z Japońcem. Zamiast go ustrzelić wdał się w bijatykę na katany. Po co ? Oto jest pytanie. Natomiast finałowa scena do złudzenia przypominała pierwszego Predatora, czyżby brak pomysłów ?

SirDrX

Ciemności to były w drugim AvP, nie wiem jaką wersję filmu oglądałeś, ale zapewniam, że w Predators wszystko dobrze widać.

ocenił(a) film na 10
SirDrX

Miałem słabą wersje, bo ja wszystko widziałem. Dlaczego walczył z Japońcem ? A dlaczego zadajesz głupie pytania? Mi się ta walka podobała. I jeszcze finałowa scena i kolejna Twoja głupie pytanie. Walczył podobnie jak Arnold w jedynce, bo może to była jedyna metoda zabicia predatora i poza tym już mniej więcej wiedział jak zabić predzia to po co miał wymyślać inne metody skoro już miał sprawdzoną .
Boże, człowieku myśl to nie boli.