6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61696
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Kupa

ocenił(a) film na 1

Taki prosty tytuł powinien nosić ten "film". Rozumiem, że miała to być przygodówka, ale chociaż z odrobiną sensu. Amunicję tym pajacom ciężarówkami dowozili? Facet siejący z minigun'a bez przerwy. A cel tej konfrontacji z obcymi? Poza tym Predzie dysponują naprawdę odjazdową technologią, ale te zabawki robił im chyba Adam Słodowy, bo w swoich działaniach nie charakteryzują się zbytnią lotnością. Nawet jakaś banda zlepiona z niby to "elity" bandytów rozwala Predzi, a przecież każdy wie, że w amerykańskim kryminale tę "elitę" wykończyłby nawet sfrustrowany, zapijaczony, samotny glina.

marianop

oj, no przecież chodzi o dobrą zabawę, to przygodówka, jak X meni czy inny Batman.
Ja tam się cieszę że reżyser nie poszedł tropem mega gniotów wszech czasów - czyli Alien vs. Predator!
matko i córko, oglądać się tego nie dało!
Z brackim potraktowaliśmy te 2 filmy (mój facet zmusił mnie żebym obejrzała, poniekąd zrobiłam to też z ciekawości) jako jasia fasole w wersji hard core - ok, raczej śmialiśmy z głupot i nieścisłości...braku fabuły itd jakie tam zaserwowano naiwniakom w kinie i przed kompami:)
Jak dla mnie + za to, ze film ma klimat pierwszego Predatora.