film słaby i nudny, aktorzy mało wiarygodni,jedynie plus za tropikalny las ;]
szkoda mi wydanych 14 zl na to ''arcydzielo'' ;(
a miało byc tak pięknie buuuuu .... LIPTON
To nie miało być arcydzieło,to miała być kolejna część z predatorem,i jest,aktorzy są niektórzy spoko,Brody wypadł wiarygodnie.
aktorstwo było dobre, ale zabrakło jakiegoś świeżego pomysłu na fabułę itp, no dobra, jest inna planeta itd, ale fabuła mogła by być o wiele bardziej rozbudowana, film powinien trwać min 2h, i chciałbym aby ten uwolniony predek, rozwalił tego bad blood i wysłał brody'ego i laskę na ziemię, może troszkę kiczowate :P ale taki chciałbym koniec, a gdyby film na prawdę był świetny, to wtedy chciałbym może Prequel, z fishburnem itd :P
Hehe,ja chciałbym zobaczyć w filmie o predach,starożytnego preda,ci to dopiero mocarze byli :D,jeden taki rozwaliłby tych 3 z palcem w du*ie xD,na moje mogliby tak naprawde zrobić film z tylko jednym predem,mogliby wlaśnie fabułe lepszą zrobić,hmm pred w Indiach? Nowej Zelandii? :D,bohaterowie oddział żołnierzy?? ale nie takich komandosów jak w 1 cz.tylko takich hmm rangersów albo 10th mountains divisions.
ja bym wolał pierwszy scenariusz, to znaczy o ile dobrze pamiętam, to pierwszy scenariusz zakładał, że Dutch i Harrigan, zostali zesłani na Planetę predków, i walczyli jak gladiatorzy, jeżeli by zrobić jakąś dobrą fabułę, to mogło by to jakoś, wypalić, oczywiście bez Arnolda i Glovera :P
Ja proponuję predatora na alasce który ściga niedźwiedzia gryzlli ,i gdy w pogoni przekracza granicę Kanady ,sam staje się zwierzyną na którą poluje konna straż graniczna Kanady.
następna część będzie w Polsce :P Predek przyleci, zostawi statek w kamuflażu i pójdzie na polowanie, jak już mu się znudzi, to wróci na statek, a się okaże, że dresy mu go rozkręciły na części i sprzedały na złom i nie ma jak wrócić do domu, a że honor mu nie pozwala zostać na Ziemi, to włącza bombkę na nadgarstku i rozpierdala całą Polskę :P