2/10 to i tak za wysoka ocena !!!!!! przebrnełam przez 20 minut i się poddałam, nuda...nuda...nuda......pewnie znjadą sie wielbiciele tego filmu ale ja do nich nie należe, według mnie omijac z daleka, zero treści w tym filmie .....szkoda czasu!!!!!!!!!!!
Zero treści w filmie. No jak obejrzałeś 20 minut to gratuluję.
Wybacz, że obrażę, ale przez takich dupków jak ty nie można sugerować się ocenami na FW. Obejrzą tacy 20 minut i już dupa, bo im się nie podoba. Buraki, ku*wa, sadzić na polu, a nie filmy komentować i jeszcze oceny wystawiać.
hmmmm...........wybaczam oczywiscie twój komentarz ale........widzisz dla mnie film musi miec kopa ! film musi byc jak sportowy dobry samochód który przy starcie wbija Cie w fotel, jeżeli film jest dobry to po 10 minutach juz wiesz ze to jest to, niestety film tak przezemnie oczekawany -rozczarował mnie, chyba moje oczekiwania były za wsokie .......jak to mówią kwestia gustu nie wszystko wszystkim musi się podobać w identyczny sposób.... pozdrawiam
to weź to zaznaczaj przy każdej swojej wypowiedzi, bo niewielu jest pomyleńców dla których film bez "kopa", czyli krwi, zabójstwa, gwałtu czy czegoś podobnego w pierwszej scenie jest do dupy. po prostu jesteś inny niż większość normalnych ludzi więc nie spodziewaj się też, że będą ci się podobać film które tym ludziom sie podobały.
ps> ja z resztą też lubie kopa na początku ;)