Byłem w kinie z nadzieją na to że popatrzę na jakieś dobre widowisko, niestety... Nie polecam, jeżeli komuś podobały się dwie pierwsze części to nie polecam tego filmu WOGÓLE, nawet na komputerze!!! A jeżeli ktoś pisze że to jest dobry film to polecam wrócić do filmów typu "Marsjanie atakują" bo to jest tego typu kino...
Zapomniałeś dodać, że masz "jak komuś podobały się dwa pierwsze AvP to nie polecasz Predators". I pisze się "W OGÓLE" pokemonie.
ale zdajesz sobie sprawe , że porównanie z ""Marsjanie atakują" pasuje tu jak piesc do odbytu ? bo ten film to była zgrywa ?
zgrywą to był pierwszy predator!!! Trzeba być pojebanym żeby nazywać się fanem predzia :D lol
Zgrywą 1 Predator? hahaha gdyby nie ten film nie byłoby predatora,zresztą film najlepszy z predziem,co masz w nim do zastrzeżenia? dałeś avp 10/10?? a Alien 8 pasażer nostromo 1/10??? ahahahaha,avp to gniot,gówno,niszczy kreacje obu potworów,jest tyle głupot,fabuła dno,efekty dno,predator 1 cześc i alien mimo że starsze to w nich efekty nie rażą!! i fabuła trzyma sę kupy,bohaterowie dobrze grają,a nie wzieli jakiś żałosnych aktórów do avp,gdzie ''groźna'' murzynka próbowała zastąpić Ripley co jej nie wyszło.
"Marsjanie Atakują", to komedia.. nabija się ze starych filmów science-fiction. Nie jest takim głupim filmem jak ci się wydaje, chociaż przyznaję, że nie lubię tego poczucia humoru.
''ktoś pisze że to jest dobry film to polecam wrócić do filmów typu "Marsjanie atakują" bo to jest tego typu kino...''
Mi się predators podobał,masz coś przeciwko?,znasz mnie? nie,wiec po cholere piszesz takiego typu rzeczy?,równie dobrze mógłbyś wszystkich obrazić pisząc: komu się film podobał jest idiotą!!!,mi się nie podobał to nim nie jestem!!
Zastanów się zanim coś napiszesz,myślenie nie boli :).