6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Kolejne wieści o predatorach z South By Southwest Film Conference, czyli imprezy SXSW

http://www.zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=4603

ocenił(a) film na 7
patryks83

Ten ogromny pies - OK. Wspaniały, imponujący, jego chętnie bym w horrorze zobaczył.

owad - ciekawe jakich jest wymiarów i jaką ma rolę w filmie. Mam nadzieję, że to jedynie taki detal planety, który zobaczymy tylko na chwilę. (projekt zresztą całkiem dobry)

3-ci art mnie dziwi. Tam będzie potwór z czarnej laguny ich ścigał? Oby był to taki detal jak lemury w "Avatarze"

Kolejny pies - wygląda gorzej, ale w klimatach horroru się mieści. może być.

Następne zdjęcie. Jeżeli tak ma wyglądać predator, to oby pozostawał w mroku. Cytując @Xiana: "Predospawacz"???

Ostrze moim zdaniem też niepotrzebnie wydłużyli (nie wygląda tak dobrze jak broń z pierwszej części) i niepotrzebna są te ząbki u dołu maski. Takie dwa detale psujące mi przyjemność z podziwiania predatora.

ocenił(a) film na 7
Khaosth

Obejrzyj zwiastun gościu to dowiesz się kto gra tego spawacza to nie predator.http://www.zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=4617

kadim21

Morfeusz i wszystko jasne... fajny pomysl, bedzie ciekawie.

ocenił(a) film na 5
luis_luk4s

jak myślicie, Fishburne będzie jakoś wykorzystywał tę maskę ?? Np do podczerwieni ?? :D

ocenił(a) film na 7
Vampire19

Dadzą mu maskę, dadzą mu spawarkę - będzie spawał. ;)

ocenił(a) film na 5
Khaosth

a no faktycznie, przecież do spawania to maska potrzebna, czyli Noland ma już ksywkę, Spawacz :D

Według mnie to on z Adrienem przeżyje, schowają się w jakiejś jaskini, zespawają sobie jakiś statek i odlecą szczęśliwi na Ziemię :D

ocenił(a) film na 5
Vampire19

Royce się go spyta "Co ty tutaj robisz" A on na to "Ja tu tylko spawam" :D

ocenił(a) film na 5
Khaosth

Ząbki wychodzące z maski właśnie fajnie wyglądają :D

patryks83

Moze zakonczenie bedzie cos a'la w filmie Coś Carpenter'a;niby ktos przezyje ale i tak zgina ;)

fructis13

Potwór z laguny. Heh, to mi wygląda na miejscową faunę po prostu. W komiksach AVP, Aliens, Predator osadzonych w Uniwersum Aliena też były takie rozmaite stworki w kosmosie.

maciejrudnicki1985

A roślinność? Mogli przywieźć rośliny z ziemi równie dobrze i za ich pomocą sterraformingować jakąś planetę tak by ofiary z ziemi niczego z początku nie podejrzewały. Jest mnóstwo możliwości.