6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

http://www.rottentomatoes.com/m/10012256-predators/pictures/72.php#highlighted_p icture

mamy tutaj miedzy innymi Black Predatora ktory niezbyt przypadl mi do gusty ze wzgledu na
dziwna "twarz",hmm moze na filmie okaze sie ze bedzie pasowal w sumie Rodriguez
zapowiedzial juz wczesniej ze bedzie nowy klan Predkow wiec tlumaczy ich dziwny wyglad:)
wszystko okaze sie po premierze a teraz mozna sobie spojrzec i ocenic samemu.

ocenił(a) film na 5
makaveli1983

ten nowy klan to chyba zdegenerowane "złe" Predatory :D, dlatego jak widać na fotkach, będą walki Pred vs Pred :D

ocenił(a) film na 8
Vampire19

Dokladnie bedzie walka miedzy złym Predem a orginalnym Predatorem od Stana Winstona,wlaka zapowiada sie ciekawie:D

ocenił(a) film na 5
makaveli1983

Mnie się coś wydaje, że oryginalny Predator będzie sojusznikiem Ziemian. Albo został zesłany na tą planetę, bo te złe Predatory zrobiły se imprezkę bez zgody. W każdym razie, chyba powrót do AVP, Predator współpracuje z ludźmi... No bo jak wytłumaczyć fakt, że facet w niego celuje jak wisi, Predator tylko patrzy, potem fota jak już jest na ziemi, potem założył maskę...

ocenił(a) film na 5
Mruck

wiesz co mruck ?, pomysł sojusznika predatora nie jest wcale taki zły, no bo pomyślmy, jest sobie grupka ludzi, jakoś tam uzbrojona, i jakieś zdziczałe, lecz wydaje mi się że uzbrojone w najnowsze technologiczne zabawki predatory, to ludzie nie mieli by z nimi szans( no chyba, że jakoś face to face) Z moich obserwacji tych fotek, wynika, że ten "zły" klan predatorów, przywiesił ?? do drzewa tego oryginalnego od Winstona, ludzie, w danej chwili nie widzą w nim zagrożenia, a bardziej pomoc(może niektóre predy umieją mówić trochę po Ziemsku :D Kali jeść kali pić i coś tam im wymamrotał, ale z tą mową to już moja extremalna wersja :D)

Ale to tylko moje "skromne" zdanie :D

ocenił(a) film na 8
Vampire19

Co do sojuszu tez mi to jakos nie pasi ze wzgledu na Predatora przyjaciela z AvP;/ ale czytajac scrypt ktory niby jest scenariuszem z 1995 roku Rodrigueza w co watpie bardzo bo wszystko co byla tam napisane jest dokladnie pokazane w trailerze Predators,Black Predator,glowny bohater i ogolnie Stan Winston Predator i sojusz z Roycem:) mam nadzieje ze bedzie to dobrze nakrecone zeby kiszki nie bylo i tandety.

ocenił(a) film na 5
Vampire19

No raczej jest tam przywieszony i obdarty ze skóry Predator Winstona, bo człowiek za cholerę nie ma takich wymiarów. Tylko moje pytanie - mięso też ma takie jak my? Powinno być chociaż trochę poplamione ZIELONĄ krwią, żeby bardziej realistycznie to wyglądało.
Vampire19 - oglądałeś AVP? Predator tam łaził z tą babą i produkcja nie wyszła zbyt dobrze. Mnie się wydaje, że Rodriguez wybrnie z tej sytuacji, i to nie będzie sojusznik tylko po prostu odejdzie i nic nie zrobi ludziom. Albo go uwolnią, bo zobaczą że zbliżają się inne Predatory. W końcu jest scena, jak się leją na - chyba - tym samym miejscu, gdzie wisiał.

ocenił(a) film na 5
Mruck

Panowie chyba wiem... Ludzie jak już się "zaprzyjaźnią" z tym Predatorem, to pewnie zrobią rozpierduche i ten Predator ich odeśle na ziemie.

ocenił(a) film na 5
Mruck

ale tu nie chodzi o taki normalny sojusz, gdzie predator będzie chodził z ludźmi za rączkę, po prostu pred winstona będzie rozwalał złe predy tak samo jak ludzie, a dla siebie będą neutralni, tzn żadnych walk i polowań na siebie itp :d

ocenił(a) film na 10
Vampire19

to akurat by było logiczne