6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Super!

ocenił(a) film na 10

Film oceniłem na 10 bo wszystko było w nim idealne.Muzyka,efekty,bohaterowie świetnie zagrani i mógłbym wymieniać jeszcze długo co mi się podobało.Mam gdzieś tych gości którzy zakładają chyba po kilka kont i dają temu świetnemu filmowi słabe oceny.Jak tak dalej pójdzie to ocena spadnie poniżej Ocego kontra Predatora który był do kitu.Na IMDb jest ocena ponad 7 i to może być.A nie nasi pseudo fani arnolda którzy uważają że to kalka 1 i tylko pierwszą częśc kochają.Może i nie jest to ten sam klimat jak przed 20 laty ale czego się spodziewaliscie.Kino idzie do przodu.1 była świetna ale na swoje czasy.Chętnie poszedł bym do kina jeszcze pare razy.Wogóle się nie nudziłem.Oby powstała druga część.Chciałbym zdobyć ten komiks w którym opisane jest zakończenie filmu.Apel dla ludzi ktorzy tylko w Arnim widzieli pogromce Predzia Brody też się sprawdził.Kończąc film Superowy! Zgadzam się w 100% z tymi którym się też spodobał i mam w nosie reszte.Czekam aż wyjdzie na DVDRipie.Może ktoś się ze mną zgodzi inni pewnie pojadą po mnie ale to mnie nie obchodzi ocena filmwebu mnie nie interesuje ważna jest moja osobista ocena czyli 10/10.
Do usłyszenia ;)
Pozdro dla fanów Predatora(wszystkich części i żeby nie było 1 i 2 też były hity ale na tamte lata teraz predators im dorównuje)fajnie że było kilka nawiązań z pierwszej części ale nie identycznych scen jak niektórzy uważają

też czekam na niezniszczalnych

Nara

ocenił(a) film na 10
luki94

Zgadzacie się ze mną?Czekam na wasze opinie.

ocenił(a) film na 7
luki94

10/10 można z czystym sumieniem wystawić filmowi z '87. Dając temu tyle samo uznajesz je za równie dobre, a na pewno takie nie są.

ocenił(a) film na 5
sab1970

ja sie z toba nie zgadzam, ale to specyficzny film, bardzo zalezy od gustu odbiorcy! wrecz mozna go porownac do star warsow (w sensie stara/nowa seria).
swoje wypociny juz napsialem wiec nie bede sie powtarzal!

ocenił(a) film na 7
emu_

Ze mną się nie zgadzasz? W jakiej kwestii konkretnie?

ocenił(a) film na 10
luki94

no oczywiście film mi się bardzo podobał, ale zrozum że ludzie maja różny gust ale według mnie jakiś dziwny skoro tylko 6,5
wybrzydzają i udają zajebistych krytyków filmowych
aż tak słabo nie jest żeby dawać 2,3 albo 4...

ocenił(a) film na 10
Swatpl

o tym właśnie mówię niektórzy dają mnij niż 6 czyli jakieś nisko budżetowe gnioty taką ocenę mają sprawdźcie sobie jakie filmy mają taką ocenę mi nie chcę się szukać bo tego pełno jest.
Do saba:są równie dobre jak na 87 rok to predator był super filmem a na 10 to predators może nie jest arcydziełem ale na pewno dorównuje 1 i 2 a nie jak to powinno się wydawać po ocenie że AvsP