6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Totalna kicha

ocenił(a) film na 4

Jestem fanem predzia , ale to co zrobiono w PREDATORSACH to jedna wielka klapa.O sukcesie jedynki decydowala prostota , krotkie dialogi , akcja i klimat.Tutaj z cztery razy wylozylem sie na plecy w kinie ,a niektore walki zywcem z POWER RANGERS . Szkoda , ze nie wzieto fabuły z jakiegoś komiksu , bo to tutaj jest ponizej krytyki. Mam nadzieje , ze nie bedzie kolejnej czesci , poniewaz nie mam zamiaru znowu sie tak rozczarowac.

ocenił(a) film na 9
sajet1

Może jednak wróć do komiksów. G I Joe powinno poprawić ci samopoczucie. Pokemon.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Vampire19

W sumie każdy jest predatorem (wiesz to takie obce słówko i nie oznacza "kosmita z szczękoczułkami i dużą głową na której rosną dready". Poważnie). Ale wracając do sensu twojej wypowiedzi... w sumie jest jakiś? A tak wielki, mroczny, pryszczaty, 12latek, który chce zostać, sorry, który jest straszliwym wampirem, chce mi zasugerować, że ten film jest kupą... Może podasz mi jakieś argumenty? Tylko uważaj, aby światło słoneczne nie spaliło cię pokemonie;]

ocenił(a) film na 5
sqrwysyn

Uuuu, nie wiedziałem, że z ciebie taki drapieżnik, co ostatnio upolowałeś ?? Kurczaka z rożna, czy pomidorową ?

Widzę, że lubisz pokemony coś dla ciebie
http://pokemon.step.lv/index.php?l=pl

ocenił(a) film na 9
Vampire19

Proszę, pokemony przyswoiły google translatora;]

Nie, dziękuję. Nie przyłączę się do twoich pokemonowych przyjaciół;] Na naszą klasę też mi nie podsyłaj zaproszeń;]

ocenił(a) film na 5
sqrwysyn

twój nick mówi wszystko, bye

ocenił(a) film na 9
Vampire19

buziaczki pokemonie

ocenił(a) film na 1
sajet1

zgadzam się, kicha totalna