6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Zwiastun

ocenił(a) film na 4

Całkiem nieźle to wszystko się zapowiada. Klimatem przypomina pierwszą część filmu o łowcy. Jest na co czekać. Mam tylko nadzieję, że coś z tego wyjdzie i twórcy nie spartolą tego jak kilka lat temu “Obcego kontra Predatora” ani też nie podłożą pod to fabularny schemat, jak wcześniej napisałem, “Predatora” z Arnoldem. Dodaję do oczekiwanych.

ocenił(a) film na 6
Redox

Dokładnie... mi też trochę to przypomina pierwszego Predatora, chociaż sam trailer jaj nie urywa. Myśle, że może być z tego dobre kino familijne, bo nie oszukujmy się, ale rewolucji nie będzie.

ocenił(a) film na 7
koniu_45

Ta z kategorią R kino familijne idź się gościu utop nie śledzisz tematu nie wiesz o co chodzi.Jak już chcesz coś napisać to napisz to z sensem przeczytaj jakiś artykuł,recenzje czy wywiad i można porozmawiać.
I proszę nie pisz slangiem jak dziecko z podstawówki.

ocenił(a) film na 8
koniu_45

mi tam trailer się podoba. zbyt wiele nie pokazuje i chyba o to chodzi w przeciwieństwie do innych, skleją najciekawsze fragmenty i jest wypasiony trailer. okazuje się jednak że film był taki sobie. Tu jest chyba na odwrót. szkoda troche że tak mało pokazali predatorów. ze zdjęć w sieci wyglądało conajmniej nieźle chociaż ludzie się czepiali jednak w zwiastunie wyglądają rewelacyjnie. mam nadzieje że nie spaprają facjaty preda tak jak to zrobili w avp i avp2 a co do filmu mam nadzieje że będzie wart czekania chociaż po niepokazującym zbyt wiele zwiastunie nie mam już obaw ;>

ocenił(a) film na 7
Redox

Po zwiastunie faktycznie można rączki zacierać i tylko pozostaje czekać i jeszcze specyficzna twarz Dannyego Trejo dodaje klimatu ;)

Redox

oj czuję że będzie świetny! Zwiastun trochę już pokazuje, że naprawdę
dopracowali ten film.

ocenił(a) film na 7
Redox

nawiazanie do pierwszej czesci jak najbardziej widac,bardzo duzo podobienstwa,mam nadzieje ze nie przesadza z niczym bo film naprawde zapowiada sie zankomicie,w koncu powstala by najlepsza czesc od jedynki bo dwojka byla salabiutka aby nie powiedziec ze beznadziejna,avp bylo fajnym i milym kinem ale bez takiego klimatu wiec to moze naprawic wszystko,trzymam kciuki i czekam z niecierpliwoscia :)

ocenił(a) film na 8
BROWAR_2

morze mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ludzie się czepiają drugiej części?
owszem nie ma takiego klimatu jak w jedynce i obsada mogła być lepsza ale predator jest moim zdaniem najlepiej wyglądającym z całej serii
pierwszy predator wyglądał świetnie jak typowy junglehunter ale drugi... majstersztyk niewspomne o facjacie. film jest dobry i miło się ogląda a ostatnia scena na statku gdzie wychodzi cała zgraja predów...rewelka. co do avp i avp2 hmm...słabiutko. fajnie się ogląda ale ...właśnie z serią avp nie ma nic wspulnego.

ocenił(a) film na 8
Redox

zauwarzyliście że morfeusz trzyma pod pachą chełm predatora i wogule ma jakąś taką futurystyczną broń? mam sentyment do matrixa i dla mnie zawsze ten koleś będzie morfeuszem

ocenił(a) film na 5
kubusvspuchatek

To nie jest czasem tak, że predatorzy porwali ludzi i dali im broń ? No wiecie, żeby było na co polować, bo na bezbronnych to nie da rady :D

ocenił(a) film na 8
Vampire19

faktycznie masz racje a ja się zastanawiałem skąd on wziął taki kask?
wygląda identycznie jak ten co miał pred w pierwszej części ;>

ocenił(a) film na 7
kubusvspuchatek

Obejrzycie film to się dowiecie.

ocenił(a) film na 5
kadim21

Podyskutować zawsze można ;)

Redox

Oj Zapowiada się bardzo klimatycznie. Mam nadzieje, ze film nie wiele będzie ustępował pierwszym 2 częściom preda i obcego.
Czy to już pewne ze będzie w filmie 3 predatorów? Pewnie 2 pierwszych uda się jakoś załatwić bohaterom a ten ostatni będzie cwańszy.
Na trailerze ładnie widać jak chyba Hanzo załatwia jednego z predatrów.

ocenił(a) film na 8
luis_luk4s

w obsadzie podane są trzy osoby jako predatorzy, morzna więc być prawie pewnym że będzie trzech...chociarz pewności nie ma bo w zwiastunie royce zostaje namierzony sporą ilością celowników więc morze być ich więcej...przynajmniej przez chwilę. jak dla mnie za mało predatora w tym zwiastunie. fajnie trzyma napięcie i ogulnie jest dobry ale przez to nie moge się już doczekać.

ocenił(a) film na 5
kubusvspuchatek

kubus, po prostu jeśli będzie więcej predków, to mogą ich grać Ci sami aktorzy, np 3 aktorów zagra 6,7 predatorów, no chyba, że będzie te 6 stworów na raz to wtedy dadzą po prostu więcej aktorów :D

luis_luk4s

Po trailerze widać że zapowiada się dość nieźle ale nie podoba mi się kwestia że "...nie są na ziemi..." wypowiadana przez jednego z aktorów.
Ale co by nie pokazali w filmie to i tak wielkiego zaskoczenia nie będzie.

ocenił(a) film na 5
Sinisterpiotrek

Adrien Brody już drugi raz trafia na dziwną, tajemniczą Wyspę(Kong)/Planetę(Predators) gdzie nie wie co go czeka i musi stawić czoła zagrożeniu. Szczerze to chcę zobaczyć Adriena jako pogromcę Yautja, ciekaw jestem jak spisze się Trejo.

PS: Jak myślicie, jakie będzie główne hasło filmu ?? :D "This is not our Planet ?? :D

ocenił(a) film na 5
Vampire19

Hmm, czyżby kolejna produkcja, o której nic nie wiem ?? :D

http://www.moviecatcher.net/images/predator-v-rambo-copy1.jpg