PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119656}

Przyjęty

Accepted
2006
6,4 23 tys. ocen
6,4 10 1 22684
5,6 11 krytyków
Przyjęty
powrót do forum filmu Przyjęty

Ciekawi mnie czy w Polsce dałoby się takie coś zrobić... Zapewne nie ale jakby się dało to
jestem chętna :D ZAKŁADAMY UCZELNIEE! :D

wonska15

Jestem za ! :D
Kto chętny do tego..? Mi zostało jeszcze parę lat, żeby iść na studia, ale chętnie teraz pomogę, żeby mieć uczelnię na moją przyszłość... xD

ocenił(a) film na 8
Olgusia777a

No mnie dokładnie 2 lata :) To robimy listę :D Trzeba znaleźć taki budynek i ogarnąć wszystko :D

wonska15

Taaaa :D
Ciekawa jestem tylko, jakie województwo Ty jesteś ;p
Mi 4 lata :<

ocenił(a) film na 8
Olgusia777a

to czyli dopiero zaczynasz? ;p Ja Wielkopolska.;p

wonska15

Ale co zaczynam..? ;>
A ja Kujawsko-Pomorskie :(

ocenił(a) film na 8
Olgusia777a

średnią zaczynasz budę czy kończysz gima jak Ci 4 lata zostały?

wonska15

kończę gim :)

ocenił(a) film na 5
wonska15

W Ameryce by się takiego nie dało zrobić.

amary

W Polsce pewnie też

ocenił(a) film na 5
Hmm_Ciastko

No to chyba logiczne, że jak w Ameryce sie nie da to w Polsce tym bardziej.

ocenił(a) film na 8
amary

co by się nie dało ;p wszystko się da ;p

ocenił(a) film na 5
wonska15

Zazdroszczę optymizmu :)

ocenił(a) film na 8
amary

też możesz taki optymizm posiąść ;p Jednakowoż logiczne jest to, że z naszego punktu widzenia wydaje się to nie możliwe.. Ale gdyby wiadomo mieć pieniądze, a przede wszystkim taki cel w życiu dla którego byśmy się poświęcili to byłoby to możliwe. Ale kto poświęci się dla czegoś takiego? Nie ma chętnych bo za dużo by było z tym roboty, ale nigdy nic nie jest niemożliwe :) Pozdrawiam

wonska15

Ten film, a rzeczywistosc to 2 rozne kwestie.

Zacznijmy od tego, ze uczelnia nawet nie za wielka kosztowalaby grube miliony. Poza tym trzeba miec cala kadre dydaktyczna i zapewne od cholery pozwolen. Nowe uczelnie nie powstaja z dnia na dzien. Czesto so to filie jakichs wiekszych uczelni w mniejszych miastach. Wybudowanie np jeden z politechnik to bylby koszt idacy juz w miliardy zł.

ocenił(a) film na 8
Pymyn

oj niszczysz marzenia młodych ludzi ;p Wiadomo, że jest to niemożliwe, bo normalny zwykły szary człowiek by temu nie podołał :) Ale podoba mi się ten film właśnie pod tym względem, że jednak jest to możliwe chociaż rzeczywiście zbyt łatwo im to poszło ;p