Ciekawi mnie czy w Polsce dałoby się takie coś zrobić... Zapewne nie ale jakby się dało to
jestem chętna :D ZAKŁADAMY UCZELNIEE! :D
Jestem za ! :D
Kto chętny do tego..? Mi zostało jeszcze parę lat, żeby iść na studia, ale chętnie teraz pomogę, żeby mieć uczelnię na moją przyszłość... xD
No mnie dokładnie 2 lata :) To robimy listę :D Trzeba znaleźć taki budynek i ogarnąć wszystko :D
też możesz taki optymizm posiąść ;p Jednakowoż logiczne jest to, że z naszego punktu widzenia wydaje się to nie możliwe.. Ale gdyby wiadomo mieć pieniądze, a przede wszystkim taki cel w życiu dla którego byśmy się poświęcili to byłoby to możliwe. Ale kto poświęci się dla czegoś takiego? Nie ma chętnych bo za dużo by było z tym roboty, ale nigdy nic nie jest niemożliwe :) Pozdrawiam
Ten film, a rzeczywistosc to 2 rozne kwestie.
Zacznijmy od tego, ze uczelnia nawet nie za wielka kosztowalaby grube miliony. Poza tym trzeba miec cala kadre dydaktyczna i zapewne od cholery pozwolen. Nowe uczelnie nie powstaja z dnia na dzien. Czesto so to filie jakichs wiekszych uczelni w mniejszych miastach. Wybudowanie np jeden z politechnik to bylby koszt idacy juz w miliardy zł.