Wybrałabym się, jednak boję się że będzie to marny wybór.
Był może ktoś? Jakie wrażenia po senasie? Pozdrawiam:)
Aż tak bardzo ufasz czyimś gustom zamiast swojemu? Z komediami jest problem bo są różne rodzaje dowcipów - skąd będziesz wiedziec że ten co poleca tobie film ma takie samo poczucie humoru jak ty? Zaufaj sobie a nie innym :-)
Ostatnio zaufałam swojemu, mimo negatywnych opinii na temat filmu i niestety się zawiodłam;p Dlatego wolę się najpierw popytać:D
a na czym byłaś? Szczerze mówiąc osobiście rzadko chodze do kina na komedie bo faktycznie nigdy nie wiadomo na co sie trafi.
Jedne z najgorszych filmów na jakich byłam w kinie(to akurat horrory, czasem lubię się trochę bać:D) to Paranormal Activity 3(pierwszy film z "trylogii jaki widziałam, specialnie nie przypadł mi do gustu, do pójścia do kina zachęcił mnie opis) i Krzyk 4 (również pierwszy film z serii "Krzyku",po tym filmie przez pół godziny nie potrafiłam wydusić z siebie słowa, cały czas rozmyślałam jaki on był beznadziejny i głupi. :D) [Oczywiście bez urazy dla fanów:)]
Za komediami szczególnie nie przepadam, chyba że takiewieczorki spędzone w domu na kanapie, zawsze poprawiące humor:)
Wolę filmy gdzie trzeba "trochę pomyśleć"- psychologiczne, uwielbiam; thrillery, musicale, dramaty, s&f..
Kostiumowymi również nie pogardzę:) Niestety nic interesującego na razie w kinach nie widać, a Keirę lubię więc chciałam się skusić na ten film:D
Horrorów nie lubię - dziwię się że ktoś płaci za to żeby sie bać ;-) Tez lubie Keirę i wydaje się po zwiastunach że ten film może być niezły. W przyszły weekend wchodzi Prometeusz - zanosi się na film godny uwagi a juz napewno jak dla mnie kolejna częśc Batmana - to moje typy i ewentualne propozycje dla Ciebie :-) A teraz w kinie nowa Epoka Lodowcowa - to może byc tez zabawne - pozostałe mi się podobały :-) Osobiście lubie tez filmy w stylu "bardzo zakręcone" np: Zostań, Mechanik, Mr Nobody ale na te filmy trzeba mieć nastrój :-)
Poszłam z obawa na ten film,że będę się nudzić , ale film mi się spodobał.Główne role świetnie zagrane., ale nie jest typowa typowa komedia Trudno komuś doradzać .To rzecz gustu i dlatego przeważnie opinie o filmach są sprzeczne.
Patrząc na ten post, to nie jest film dla Ciebie, bo jest za 'lekki'. : ) Ale kto wie, daj mu szansę. I przede wszystkim - nie jest to 'komedia'. To jest film raczej do pogodnego uśmiechania się w trakcie seansu ( i długo po nim!), niz do śmiania się. ;)
Ja jestem bardzo zadowolona z filmu, nie żałuję, że go obejrzałam :) Nie jest to komedia na której bez przerwy się śmiejesz, nie mniej jest bardzo pozytywny i hmmm, uroczy :) Ze swojej strony bardzo polecam :)
Mi również się podobał bo nie skończył się jak te wszystkie filmy totalnym happy endem :)
Dokładnie... Również to mnie ujęło że happy endu nie było :)
Troszkę momentami stawał się monotonny i anemiczny...
Ale film ogólnie moim zdaniem wart obejrzenia - taki film na "niedzielne odprężenie" :)
Warto się wybrać. Film nie jest oczywiście mieszanką gołych bab i efektów specjalnych, zamiast na katastrofie skupia się na zachowaniu ludzi i ich reakcjach. Pokazuje czystą relację między bohaterami i ich ostatnie pragnienia. Moim zdaniem warto obejrzeć. Także ze względu na dobrą i utalentowaną obsadę.
Cześć, pierwszy raz komentuje na Filmweb'ie ale po wczorajszym seansie muszę. Wczoraj byłem w kinie na powyższym filmie, rzadko mi się to zdarza, ale chciałem wyjść w trakcie i oddać bilety. Film jest po prostu nudny, teksty są słabe - nie znalazłem nic godnego uwagi. Czytając powyższe komentarze nie wiem czy to samo oglądaliśmy, szczerze nie polecam.
zgadzam sie z komentarzem powyzej, te zbyłam wczoraj i tez totalnie sie wynudziłam
bylem w kinie z dziewczyna i nie polecam... nudny jak nie wiem... prawie zasnalem...
Mi się ten film spodobał, gra aktorska bardzo dobra, fajna muzyka i end nie taki jak zawsze, a to wg mnie duży plus. ;)
dla mnie ..warto :-) ..fakt że już kilka lat temu zaczęłam się nudzić na sensacyjnych filmach z Nicolasem Cage’m .. a ten zwłaszcza w kilku momentach zrobił na mnie wrażenie i to nie tylko sceną z pająkiem :-)
nie warto to ufać gustom użytkowników portalu filmweb.pl. za to do kina zawsze warto się wybrać :) nie rozumiem Twojego dylematu...