PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112069}

Przystań

Haven
2004
6,5 2,1 tys. ocen
6,5 10 1 2060
Przystań
powrót do forum filmu Przystań

Hmm...ktoś widział?

użytkownik usunięty

Ktoś widział ten film? Ani nie wiadomo kiedy był (a może będzie? :/) w kinach ani w necie nie można go znaleźć...a ciekawa jestem co to jest bo słyszałam o tym już dawno temu.

Ja pierwsdze słysze ,że jest taki film O_O

ocenił(a) film na 8
roksinka

Dziwna sprawa jest z tym filmem. Już dawno był zrobiony, ale premiery jeszcze nie miał. Ciągle ją przesuwają. Jak na razie widziałam kilka fotek i muszę przyznać, że wygląd Blooma robi wrażenie...

ocenił(a) film na 9
Nazgulek

film juz wyszedl i jest masakryczny:D dopiero co skonczylem go ogladac.

ocenił(a) film na 8
diablo001

Może coś konkretniejszego?? Dlaczego? Kiepska gra aktorów, fabuła, reżyseria, dialogi...?

Nazgulek

Film jest świetny jeżeli ktos lubi tego typu kino - pokazane losy kilku osób które przeplatają się między soba tworząc spójną całość. Aby nie było za lekko film nie jest ukazany chronologicznie. Dla mnie swietne kino - porównałbym to do Babel. Ten sam cieżar gatunkowy.

ocenił(a) film na 9
posse_boy

Również polecam, faktycznie połaczenie historii paru osób może przypominać schemat Babel, 21 gram czy crasha. Jednak ten film jest zupełnie inny, na pewno ma klima specyficzny. ja daje filmowi 9/10 w skali filmwebu, bo wg swojej to mysle ze na 8 ;]
Powiem szczerze że o ile np 21 gram mi sie podobał, crash nawet bardziej to Babel jest strasznie wtórny, długi i raczej nudnawy, musze przyznać że zdecydowanie wolałbym obejrzeć drugi raz Przystań niż babel ;]