Ktoś widział ten film? Ani nie wiadomo kiedy był (a może będzie? :/) w kinach ani w necie nie można go znaleźć...a ciekawa jestem co to jest bo słyszałam o tym już dawno temu.
Dziwna sprawa jest z tym filmem. Już dawno był zrobiony, ale premiery jeszcze nie miał. Ciągle ją przesuwają. Jak na razie widziałam kilka fotek i muszę przyznać, że wygląd Blooma robi wrażenie...
Może coś konkretniejszego?? Dlaczego? Kiepska gra aktorów, fabuła, reżyseria, dialogi...?
Film jest świetny jeżeli ktos lubi tego typu kino - pokazane losy kilku osób które przeplatają się między soba tworząc spójną całość. Aby nie było za lekko film nie jest ukazany chronologicznie. Dla mnie swietne kino - porównałbym to do Babel. Ten sam cieżar gatunkowy.
Również polecam, faktycznie połaczenie historii paru osób może przypominać schemat Babel, 21 gram czy crasha. Jednak ten film jest zupełnie inny, na pewno ma klima specyficzny. ja daje filmowi 9/10 w skali filmwebu, bo wg swojej to mysle ze na 8 ;]
Powiem szczerze że o ile np 21 gram mi sie podobał, crash nawet bardziej to Babel jest strasznie wtórny, długi i raczej nudnawy, musze przyznać że zdecydowanie wolałbym obejrzeć drugi raz Przystań niż babel ;]