PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112069}

Przystań

Haven
2004
6,5 2,1 tys. ocen
6,5 10 1 2060
Przystań
powrót do forum filmu Przystań

Nuda straszliwa, nie wiem skad te wysokie oceny. Juz dawno nie ogladalem takiej nudy, nic sie nie dzieje.....

Weider

Może fabuła była dla ciebie zbyt skompklikowana?

ocenił(a) film na 3
posse_boy

Skompikowana fabuła któa ma sens nie powoduje znużenia w moim organiźmie, ten film zdecydowanie takie znużenie wywoływał juz po kilkunastu minutach. Powtarzam nuda, nuda, nuda....

Weider

Fabuła ma jak najbardziej sens, jest spójna i przemyślana. Może po prostu nie jest to typ filmu jaki powinienes oglądać. Polecam filmy z gatunku więcej akcji mniej fabuły.

ocenił(a) film na 3
posse_boy

Kolejny, który pomyślał, że skoro podoba mu się film, który nie zdobył rozgłosu i jest uważany za słaby, to znaczy, że musi być bardzo mądry, bo jedynie on dostrzegł głębie filmu. Prawie 2h o niczym. Tyle 3/10

ocenił(a) film na 10
deva_3

Wniosek taki, ze my ktorzy uwazamy ten film za dobry jako jedyni jestemy wylapac glebie, mi taka mysl pasuje ;) DLA MNIE film byl swietny .

ocenił(a) film na 10
I_LOVE_THIS_GAME

Film w moim odczuciu bardzo doby ale nie polecam go wielbicielom ultra szybkiej akcji ani tym którym często zdażaało się w przeszłości nienadażyć za jakimś filmem. Poprostu są obrazy przeznaczone dla przeciętnego widza i są takie których wielu poprostu nie zrozumie, a Przystań niewiątpliwie należy do tych drugich. Ja na szczęście zrozumiałem. Pozdrawiam tych co zrozumieli i tych drugich też, a co mi tam.

ocenił(a) film na 7
kraszany

zgadzam sie z postem wyzej...film niezly ;)

ocenił(a) film na 7
Bardock

Moja ocena to 7/10. Dobry film, ciekawy... Powiem szczerze, że zdzwiwiłam się grą Blooma, bo całkiem dobrze mu to wyszło w tym filmie i trochę inaczej zaczęłam do niego podchodzić... Pozdr.

ocenił(a) film na 10
Weider

mnie sie ten film bardzo podobał, 8/10, i nie ma to nic wspolnego z tym , ze nie zyskał rozglosu. Switna gra Blooma, a zawsze był dla mnie taki cukierkowy, teraz zdanie zmieniłam. Nie uwazam, zeby był on nudny tak jak piszesz, no Ty widocznie wolisz filmy kategorii B, mnie to nie przeszkadza. Moge Ci polec film 'Krwiozercze pomidory atakuja' na pewno Ci sie spodoba;) pozdro

ocenił(a) film na 10
alekta23

zgadzam sie z tymi którzy sadza ze film jest boski,dla mnie jest to jeden z najlepszych filmów jakie ogladałem,fabuła,watki i dramat wspaniele ukazany w filmie,jesli ktos z was zna inne "przygnembiajace i smutne" filmy które warto zobaczyc prosze o tyluły,z góry dzieki:)