...podniosłem ocenę za Harvey'a, który jak zwykle doskonały.
hahah nic specjalnego kuzwa wszystko bylo specjalne w tym kinie na tamte lata ,nie pisz takich komentarzy bo sie kompromitujesz chlopie.
jesli nie widzisz roznicy miedzy filmami kreconymi w tamtych latach ,a potem po 2000 a potem po 2010 to co ja bede marnowal czas na dysuksje z toba.
Ok, to powiedz jaka widzisz roznice miedzy filmami z lat 90 a nowszymi. Efekty specjalne? Co jeszcze sie zmienilo? Ubrania??
KONWENCJA ,MONTAZ, MOTYW, DOWCIP i wiele wiele innych ,wracaj do malgosi jasiu15 szkoda mi czasu zeby ci odpisywac.
Taka różnica ze wtedy trzeba było mieć dobry scenariusz i pomysł na film a teraz sama grafika komputerowa i film o niczym a wszyscy się zachwycają najlepszy przykład to "avatar" film o niczym ale za to jakie efekty co nie gamoniu?
Masz rację, dla mnie film jest jedynie dobry, ale w dzisiejszych czasach, jak nie dołączasz do grona ludzi śpiewających peany na cześć tego filmu, piszą do ciebie ludzie, których to oburza. Dobrze, że nie atakują jeszcze nikogo jak islamiści.
Nie musisz dołączać jak nie chcesz ale nie porównuj ich do muzułmanów (islamista to naukowiec , religioznawca zajmujący się islamem , więc nie użyj słów ,których nie znasz znaczenia ,bo wychodzisz na głupka) , ponieważ nie życzę sobie byś mnie obrażał , piszesz o tolerancji ,a sam jej nie posiadasz , zwykła hipokryzja.
Ile atakow twerrorystycznych moga przeprowadzic muzulmanie az skonczy sie tolerancja ? "nie kazdy muzulmanin to terrorysta ,ale kazdy terrorysta to muzulmanin". Religia zakladajaca swieta wojne ,nagrode w postaci 72 dziewic idz pan w chu z allahem moja tolerancja sie wlasnie skonczyla a jak komus malo to poczytajcie o pogromach na chrzescijanach w azji ,odniescie do do naszego kuzwa plugawienia meczetow swinska krwia czy whatever. Jesli o mnie chodzi przebolalbym wszystkie kobiety dzieci czy inne "dobre" jednostki zeby zetrzec ich z ziemii albo wysiedlic na ksiezyc. To tyle o mnie muzulmanach i tolerancji ,kicper25 w Paryzu roze ci rozdawac.
"To tyle o mnie muzulmanach i tolerancji ,kicper25 w Paryzu roze ci rozdawac." - nie rozumiem o co Ci chodzi ? wytlumacz . Uważasz , że jestem muzułmaninem ? Nie , nie jestem , jestem katolikiem .
z takim wnioskiem wyszedlem kiedy powiedziales ze czujesz sie obrazony jak kicper mowil o "islamistach"
Mówiłem , że czuję się obrażony , jak miłośnik "Pulp Fiction" zostałem porównany do muzułmanów , bądź islamistów bo nadal nie wiem o co chodziło borzo30.
no tak to juz z drukiem bywa bez uslyszenia intonacji nie sposob bylo wywnioskowac :P
Kacper25@ Pojęcie 'tolerancja' zostało przywłaszczone przez mniejszości narodowe aby wymuszać i manipulować rdzennym narodem w (nie swoim) państwie. Jest to także idealna przykrywka do czynienia nieprawości i występków na każdym kroku, ponieważ zawsze można zarzucić danemu państwu nietolerancję (czego wszyscy nie wiadomo dlaczego się tak boją) - 'Wcale nie pobiłem tego białego, ja tylko broniłem swojej wiary i przekonań w tym nietolerancyjnym i pełnym nienawiści kraju.' Tylko należy zwrócić uwagę na to, że np tacy muzułmanie, którzy tolerancją bronią się i wymagają jej najwięcej, w rzeczywistości nie mają jej ani krzty w stosunku do innych.
Zakonczmy ta dyskusje tym ,ze na muzulmanskich ekstremistyach konczy sie nasza i pewnie nie tylko nasza tolracja slowem jbac ich. A skoro konczy sie na ekstremistach to moze skonczyc sie wczesniej ,zwlaszcza ze ciezko ich rozpoznac do momentu ,az ktorys zacznie strzelac czy wybuchnie.
zanim spróbujesz zrobić z kogoś kretyna upewnij się czy masz rację - w tym przypadku zajrzyj do słownika :)
http://sjp.pwn.pl/sjp/islamista;2562012