PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99107}
6,9 40 tys. ocen
6,9 10 1 39597
5,5 17 krytyków
Revolver
powrót do forum filmu Revolver

+ ............................(t u proszę dopiszcie co tylko chcecie-zgadzam się z tym ...) pozdro

ocenił(a) film na 10
cichy00

...jesteś głupi! pasuje?

Mnie sie Revolver akurat podobal, nastawilem się na oglądanie tego filmu jako obrazu i powiem ze reżyser pod tym wzgledem odwalil kawal dobrej roboty. Te garniaki, te samochody, ten klimat, miodzio. Fabuła może i zakręcona i przesadzona, ale uważam że co poniektórzy również przesadzają...ale z krytyką tego filmu. Zresztą pod względem fabuły też nie był najgorszy. Dziękuję za wysłuchanie.
Teraz możecie mnie ukamienować...
Pozdr. Devasto

Devasto

Tak sobie myślę że ukamieniowanie to nie najlepsza metoda dla Ciebie . Proponowałbym raczej przeszczep receptorów odpowiedzialnych za fascynację g-wnem...(wstaw sobie odpowiednie "u" lub "ó")...Pozdrawiam i polecam Pokemony-"obraz" powinien Cię zadowolić...dużo kontrastu i głębia....no i drugie a nawet może trzecie dno....

ocenił(a) film na 10
cichy00

A kiedy filozofia nie jest "pseudo"?
Tylko wtedy kiedy jest zamknięta pomiędzy twardymi okładkami książki mającej 800 stron?

Film może traktować o metafizyce i psychologii i oczywistym jest, że posługuje się innymi środkami...