pytanie:
dlaczego on się zastrzelił??
kim był goold?
tak poprany jest ten film, że jak już myślałam że zaczynam wiedzieć co chodzi to on się skończył, i zotałam w kropce ;/
Gold to głos w twojej głowe który mówi ci co możesz a czego nie a zastrzelił się chyba żeby zabic swojego Golda albo to alter ego Jaka a on pokonał samego siebie.
eh
dzięki
to pytanie było rzucone już dosyć dawno ale męczy mnie do dzisiaj a ja nim męcze tych którzy ten film oglądali więc fajnie usłyszeć kolejną teorię na ten temat
pozdrovka
Gold to-poprostu chęc bogacenia sie... materializm który żyje w każdym z nas... i czasem uaktywnia sie mocniej lub słabiej...
Gold (wróg) kryje sie za twoim bólem. a co boli najbardziej? upokorzenie i strara forsy. Gold odzwierciedla pewne potrzeby, przywiazania, namiętnosci tego swiata, z którymi trzeba walczyc. Gold to nasz głos w głowie którzy nam źle radzi w wielu sytuacjach. podaje nam pewna wersję zdarzen, wmawia ze to nasza decyzja ale tak na prawdę to my tego do konca nie chcemy. był on od zawsze dlatego wydaje nam sie ze to nasz głos a to moze być nawet... szatan :)