NA CZYM POLEGA JUZ WYJASNIAM... JA PISZE AKTORKE I FILLM, W JAKIM WYSTEPOWALA... WY PISZECIE TEN FILM I DOPISUJECIE SWOJEGO AKTORA... NASTEPNA OSOBA AKTORA DO DOPISANEGO FILMU I TAK DALEJ I TAK DALEJ... NO, POKAZCIE, ZE FANOW BOLLY JEST WIECEJ... POBIJMY REKORD... NIECH BEDZIE TU WIECEJ SKOJARZEN NIZ GDZIEKOLWIEK INDZIEJ... WIEC JA ZACZYNAM... KORZYSTAJAC Z DZIALU, GDZIE JESTEM NAPISZE TAK... PREITY ZINTA- SALAAM NAMASTE... CZEKAM NA NASTEPNE OSONBY... PAPA
Amisha Patel ------------> Bhool Bhulaiyaa
Świetny film, a jej nos wydaje się całkiem ładny... Akshay Kumar jest poprostu ummmmmmmmmm sexi!
Bhool-Vidya Balan, fajna aktorka:)
ps.wejdzcie tez na temat step up -zabawa i tam jest taka sama gra:)
pps. ashkay to calkiem przystojny gosciu:)
Vidya Balan -------> Salaam-E-Ishq
Rzeczywiście Vidya jest super, a Akshay...mmm... Brak mi słów :P ;)
Vivah -------------------> Amrita Rao
Ps. Wchodźcie na to ---> http://www.filmweb.pl/topic/845090/Jakie+filmy+ju%C5%BC+widzieli%C5%9Bcie.html
i piszcie jakie filmy już widzieliście i za co je lubicie lub nie
Amrita Rao----> Jestem przy tobie:P Main Hoon Na;)
-''Jestem malym cynowym zolnierzykiem... Cholerka, za duzo tego wojska... Musze znalezc nowa piosenke''- swietny cytat:_
Zayed Khan- Shaadi No.1 - tez film fajny;)
jeszcze mi sie fajny cytat przypomnial z MHN
-Wujciu, gluchy jestes?
-Taa, wybiórczo;)
Bluffmaster -------------------> Ritesh Deshmukh
Powiedziec, że go uwielbiam to za mało... ;)
Ritesh Deshmukh-------------->Heyy Babyy :*:*:*:*:*:*
suuuupeeeeer film....a aktorzy mmmm ale ciacha :P
Heyy Babyy- Aarti Chhabria;)
uwielbiam te aktorke;) aktorzy sa ciasteczkami;) szczegolnie:
1.Hrithik Roshan- ciacho do kwadratu, troche podstarzaly, ale niezle sie trzyma... w razie, jakby mu chcialo sie rzucic Susanne, to ja jestem wolna;)
2.John Abraham- sytuacja jak wyzej... ciastko jakich malo;) wyportowany, przystojny, sliczny, cudownie piekny... jakby Hrithik nie chcial rzucic Susanne, a John myslalby o zerwaniu z Bipasha, to ja czekam;)
3.Abhishek Bachchan- taki pocieszny misio;) niby w kazdym filmie taki machos muciacios, ale dla mnie to taki raczej misio do przytulania...
4.Ritesh Deshmukh- on moglby byc wymarzonym facetem- przystojny, madry, bogaty... kto go bierze?
Aarti Chhabria ------------> Partner
Govinda... Ha ha ha super!!! Zapomniałaś o Saif'ie! Ale to dobrze... Nie trzeba mówic czemu:P
Partner ----------> Katrina Kaif
Filmy Bollywoodu zacząłem oglądać od niedawna kiedy kumpel pożyczył mi jedną płytkę gdzie znajdował się film "Hum Tum" (jeżeli ktoś nie oglądał to gorąco polecam), no więc tak mi się ten film spodobał że zacząłem szukać innych podobnych z tego typu takich jak "Czasem słońce czasem deszcz" czy "Salaam Namaste". Narka
Dhoom- piekna i cudowna Eshaa Deol;)
ps. Eshaa czy Esha? na filmwebie pisze Esha, ale u mnie na okladce plyty pisze Eshaa;)
Umrao Jaan- Aishawarya Rai,zona Abhisheka, jedyna hinduska, ktora gra w miedzynarodowych filmach ( np. w astreix na olimpiadzie), ambasadorka pieknych rzes firmy l'oreal, posiadaczka najdluzszych wlosow na swiecie;), synowa Jai Bhaduri i Amitabha Bachchana, gra w wielu very ambitnych filmach;) takich jak ten o prostytutce;)
no to ja odpowiem;)
Aishawarya Rai- Asterix na olimpiadzie;)
mam nadziee, ze teraz dyskusja potoczy sie tropem wielu aktorow, a nie tylko hinduskich;)
Przyjaciel gangstera ----------------> Jean Reno
Ps.: Dwa dni mnie nie było, a tu już francuskie kino! Nieładnie, nieładnie:P