Film świetny ale psuje przyjemność oglądania zastanawianie się, jak Helen Hunt mogła się tak
oszpecić? Mimo, iż jest naprawdę świetną aktorką.
Rewelacyjne role męskie.
Film wart polecenia.
Oszpecić? Dżizas, przecież ona podczas kręcenia zdjęć miała 49 i wyglądała bardzo dobrze, czegoś się spodziewał/a ? Dalej, 'mimo, iż jest naprawdę świetną aktorką', a co to ma do urody? Brzmi to jak smęty 15 latka, naprawdę. A film bardzo dobry, polecam.
Przez "oszpecić" miałam na myśli źle zrobiony lifting twarzy. Podobno w US jest to już wygląd "naturalny" ale i tak trudno się przyzwyczaić że nie można prawie rozpoznać rysów ulubionej aktorki. I to właśnie psuło mi oglądanie filmu. Nie ma to nic wspólnego z jej wiekiem czy grą, rewelacyjna zresztą jak zawsze. I jest to moje, subiektywne odczucie. Masz inne? Masz do tego prawo. Pozdrawiam.
A skąd wiesz, czy miała robione jakieś liftingi, czy nie? Siedzisz w jej szafie? :D
potwierdzam. jej twarz wyglądała momentami jak przysłowiowa łydka Madonny. Jesli ktoś nie widział łydki Madonny niech sobie wyobrazi dzieło ludowego rzeźbiarza w postaci świątka z drewna. Natomiast przyznać trzeba bezapelacyjnie, że CAŁA reszta ma najwyżej lat 25.
oczywiście, że nie. pozwoliłem sobie dołączyć do dyskusji i potwierdzić tezę postawioną na jej początku. Ty zadawałaś tu tylko pytania a tych z natury rzeczy nie można potwierdzić.
Od razu rzucił mi się w oczy potęzny lifting czoła, który w stosunku do reszty twarzy wygląda zbyt nienaturalnie. Poza tym wydaje mi sie ze byl wykonany zabieg odsysania tkanki tłuszczowej okolicy podbródka i szyi. Plastyki powiek raczej nie stwierdzam. Ten kto twierdzi , że to tylko efekt dobrych genów i kremów , jest w błędzie :)
Ogólnie, to ja się nie znam...ale widziałem niedawno reportaż z Hellen i właśnie uderzyło mnie to...że ma "straszne" zmarszczki.
Ona nie miała chyba ani jednej operacji. To co widać w filmie, to efekt makijażu, który miał ukryć te zmarszczki.
Trochę mnie to "zszokowało" , bo większość aktorek poprawia urodę, a ona najwyraźniej nie. Ogólnie to wolę ją pamiętać, gdy była młodsza ;) Choć jako aktorkę, to ją uwielbiam :)
ja wlasnie obejrzalam film i chcialam napisac - dlaczego helen tak strasznie w nim wygladala?