PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469759}

Sezon na misia 2

Open Season 2
2008
6,4 29 tys. ocen
6,4 10 1 28633
5,9 8 krytyków
Sezon na misia 2
powrót do forum filmu Sezon na misia 2

Jak w temacie. Bardzo lubię animacje, a to jedna z moich ulubionych. Oglądałam też jedynkę
"Sezonu na misia", ale ta część bardziej przypadła mi do gustu. Dla mnie zabawna, dobrze
zrobiona, ciekawa. Oglądałam też trójkę i ta dla mnie najgorsza. Ogólnie jednak uwielbiam tę
animację! :)

użytkownik usunięty
monika220

Nie jest zła,ale są lepsze.Akurat w tej nie ma zbyt dużo akcji.Ale fajny film głównie dla dzieci.Sporo jest takich animacji.
Pozdrawiam Gabro_filmweb,

ocenił(a) film na 9

Rozumiem, ale dla mnie akurat jest jedną z lepszych. Ja tam nie potrzebuję dużo akcji, ogólnie mnie ujęła ta animacja, dialogi, postacie:) Niedługo muszę obejrzeć "Krainę lodu"- podobno też świetna. Z innych animacji lubię też bardzo znanego nam "Shreka", "Ratatuj" itp :)
A i moim zdaniem "Sezon na misia" nie jest głównie dla dzieci, ja mam 22 lata świetnie się bawiłam i uważam, że wielu dorosłym też się spodoba. No, ale oczywiście to kwestia gustu :)

użytkownik usunięty
monika220

Tak,na pewno.Dla mnie nie było to nic specjalnego,ale film nie był zły.Moją ulubioną animacją zdecydowanie jest ,,Artur i minimki" mimo,że oglądałem mnóstwo animacji.Ale każdy ma swój gust.:)

ocenił(a) film na 9

No właśnie, dla Ciebie nie było jedną z lepszych, a dla mnie było. Za to "Artur i muminki" średnio mi się podobały. Kwestia gustu, właśnie :) Dlatego nie ma się co spierać, nie ma o co :)

ocenił(a) film na 1
monika220

Lecz się na gust człowieku!