Jak w tytule.Film zrealizowany fatalnie,podobnie gra wszystkich głównych aktorów i mówiąc wprost-nudny!Historia w nim przedstawiona zupełnie mnie i inne osoby oglądające go ze mną ,,nie wzięła",a zaznaczam ,że bardzo lubię filmy wojenne.Moja ocena 0/10/wiem,że takiej na ,,Filmwebie",ale film naprawdę nie zasługuje nawet na 1/10/.
wcale nie byl az taki zly..
skoro amerykanskie patriotyczne filmy wojenne sa chwalone to czemu francuzi nie moga sobie zrobic podobne, rownie ciekawego?
tak poza tym nie sluchajcie tego goscia ktory aby sie wyroznic na forum krytkuje wszystkie filmy jak sie patrzy (no prawie wszystkie..) czego dowodem jest postawienie 1 ponad polowie przez niego obejrzanych filmow..
rak objektywnosci ponoc nie boli, nie mowie tego zeby pokazac ze ja jestem znawca bo tak nie jest ale widze pewne granice ktorych niektorym brakuje
za film 7 za postawe marka 1 ;p
tak, Marek przesadzil, chocby z tego powodu, ze aktorstwo w tym filmie jest dobre i realizacja takze...
Comandante ma rację, ten Marek to jakiś idiota, imbecyl, i burak pastewny.
Rozumiem ocenę 5, ale 1 dla filmu?!!
1 to ja bym dał dla filmu kręconego komórką, a nie takiego, no chyba, że waćpan jest lepszym reżyserem, i fachowcem od kinematografii.
Idź człowieku na pole ziemniaki kopać, i nie oceniaj czegoś, czego nie rozumiesz, samo pojęcie wojna jest dla Ciebie nie zrozumiałe