PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

SYF !

ocenił(a) film na 2

Przecież takie filmy to lecą na polsacie. Naprawdę nie wiem czym się każdy podnieca. Nudny,
słaby, przewidywalny, Craig aktor jednej miny, nawet Javier którego kocham po "to nie jest kraj dla
starych ludzi" nie uratował filmu.

jasiunr1

Najsłabszy, najgorszy film z 007 :( Wynudziłam się na maksa. I ten były agent, który mści się na M (wolę jak Bond musi ratować swój kraj, królową itd) bardzo słaby scenariusz. I J. Bardem niestety słaba rola, także ubolewam bo bardzo go lubię. Ps. jedyne co pamiętam z tego filmu to historię o szczurach :)

jasiunr1

Może i rewelacji nie ma i akcji też jak na lekarstwo, ale jak ktoś naprawdę nie ma co robić przez dwie godziny to można obejrzeć, super muzyka i zdjęcia.

ocenił(a) film na 6
jasiunr1

Słaby... Właściwie wszystko jest tu inaczej niż w każdym innym bondzie - akcja rozwlekła, nieciekawa, Bond powinien chronić kraj, być wiecznie młody, a tu się pojawiają jakieś wstawki o tym że się starzeje, że już nie jest numerem jeden - to na inny film się nadaje, takie filozofowanie a nie na klasykę gatunku! Mam nadzieję że to już ostatni Bond z tym aktorem.