PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Byłam na tym w kinie i.. jakoś nieszczególnie mnie zaciekawiło.. Może dlatego, że zbytnio nie
przepadam za takim filmami? No, nie wiem.. W każdym razie film uważam za nudny, z
niecierpliwością oczekiwałam końca tego filmu..

Rose_Ann_Hill

Guzik się znasz, dziewczynko. Do której klasy chodzisz w gimnazjum? Może pozostań przy telenowelach brazylijskich a za bazgranie bzdur na forach się nie bierz. Konto dopiero co założyłaś i koniecznie musisz się wypowiedzieć w każdym wątku? Nabazgrałaś bzdety, bez żadnych argumentów, strasznie dziecinnie - znudziło się babe? Ojejku, toś to okropne. Skoro ZBYTNIO nie przepadasz za takimi filmami, to PO CO chodzisz na nie do kina, skoro cię przerastają i PO CO komentujesz na forach, byle tylko cokolwiek wysmażyć? Oceniam twoją żałosną wypowiedź na 0/10.
Patrzcie, Dzień Świra sobie oceniła na 8/10, żeby było, że cokolwiek się zna.....Zrozumiałaś w ogóle coś z tego filmu? Wątpię.

White_Carnation

Po pierwsze: moja sprawa, każdemu podoba się co innego.
Po drugie: odezwała się. Brak Ci szacunku, to widać. To, że Tobie się podobało, nie oznacza że mnie ma się podobać. Mam prawo do wyrażania swoich opinii a Tobie nic do tego.
Martwi mnie Twoja żałosna postawa, jakbyś nie umiała z rozsądkiem wyrazić tego co naprawdę myślisz. No i komu brakuje dojrzałości?
Ja Cię nie obrażam, bo uważam, iż to nie ma sensu. Nie wal tak ogniem bo się spalisz, kochana ;) Twoje naciagane opinie i obrazy mnie nie ruszają, w necie tutaj takich pełno.

Rose_Ann_Hill

Tylko po co od razu bazgrać swoje wypociny na forach? Twoim zdaniem Rodzinka.pl to jeden z najlepszych seriali, podobnie jak Mamuśki a Kożuchowska i Karolak to najlepsi polscy aktorzy - nie wiem czy grasz idiotkę, czy naprawdę nią jesteś. Wracaj do serialu Violetta i udzielaj się na tamtych forach, bo o Bondach pojęcia nie masz.
Tak, jest demokracja i każdy kretyn ma prawo do wyrażania swoich opinii, tylko PO CO? Nie lubisz takich filmów, obejrzałaś, nie podobał się i nikogo to nie interesuje. Co innego, gdybyś lubiła takie kino, znała się trochę na nim i film by ci się nie podobał i przedstawiłabyś jakieś rzeczowe argumenty, wtedy twoje zdanie miałoby jakiekolwiek znaczenia. A tak? Kilka głupawych, niepotrzebnych nikomu zdań. Naprawdę, to NIEZWYKLE interesujące, że nie lubisz takich filmów i ten film cię znudził. Wstrząsające.
I ty się domagasz szacunku? Nie ośmieszaj się.

White_Carnation

Hah to spójrz na moje noty, bo oceniam zarówno te filmy które mi się podobają jak i nie. Mnie za to nie interesują Twoje opinie. W ogóle mnie nie znasz, więc nie oceniaj. Po co Ci byc takim gruboskórnym człowiekiem?
Filmy z Bondem uważam za nudne, a Tobie nic do tego. Nie podoba się, to wyjdź.
Awanturujesz się Bóg wie o co, przeczytaj sobie twoją żałosną wypowiedź i zobacz kto wychodzi na wariata.
,,Tak, jest demokracja i każdy kretyn ma prawo do wyrażania swoich opinii, tylko PO CO? '' - nie no, po prostu trochę żal mi Ciebie..
Każdy kto chce ten wyraża.
Te twoje dodatkowe słowa, typu kretyn, idiotka itd mnie nie ruszają. Gdy słysze takie słowa w cudzych wypowiedziach to nie sposób sobie nie uświadomic, że osoba która tak pisze, tak na prawdę mówi o sobie.
Nie obrażaj tak siebie, aż tak źle o sobie myślisz? :)
Nie bulwersuj ani nie ośmieszaj się, kochana ;*

Rose_Ann_Hill

Nie mam zamiaru się kłócić, szkoda mi na to czasu.
Jeśli nadal w sobie tłumisz te nieposkromione emocje, to pisz sobie tutaj, ile dusza zapragnie, jeżeli ma to Ci w jakikolwiek sposób pomóc :D
Tylko sie zbytnio nie obrażaj, ani nie mów o sobie tylu niemiłych rzeczy, na pewno jesteś więcej warta, niż można wywnioskować z tego, co tutaj piszesz

Rose_Ann_Hill

I nadal tu pyskujesz? Przeczytaj uważnie swój post wyjściowy: nie lubisz takich filmów, więc ten film cię znudził.
I to ma być powód zakładania tematu na forum? Wniosłaś COKOLWIEK swoją wypowiedzią? Zero argumentów, zero treści, zero jakiejkolwiek analizy, poziom podstawówki. Tak samo, jakbyś napisała: zjadałam dziś jajecznicę, ale mi nie smakowała, bo nie lubię jajecznicy. No po prostu KAŻDY na forum marzył, żeby się o tym dowiedzieć...... Śmieszna jesteś.
I teraz też jakieś śmieszne wywody produkujesz o niczym.

White_Carnation

Tak, bo nie tylko mnie ten film się nie podobał.
Jednemu się podoba, a innemu nie.
Mi nie, ponieważ za duzo było niepotrzebnej akcji, która tak właściwie nic nie wnosiła.
Wielki Bond ,,bohater'' .. Treści tak właściwie żadnej, nic tylko strzelanie z pistoletu i tyle.
Takie filmy to są aż przereklamowane ..
Rzecz jasna - to tylko moja opinia. (powtarzam po raz kolejny, bo nadal nie potrafisz zrozumieć)
Mimo iż z Twoją się w zupełności nie zgadzam, to Tobie tego nie wytykam. Jak uważasz, mnie to nie obchodzi i tyle.

Rose_Ann_Hill

WOW, "za dużo niepotrzebnej akcji, która nic nie wnosiła"; "Wielki Bond-bohater" "treści żadnej, tylko strzelanie"- rany, ty naprawdę chyba do podstawówki chodzisz, bo infantylizm tych bredni powala.
Uświadamiam cię, że Bondy to filmy akcji i że Bond jest w nich głównym bohaterem. I w każdym jest jakaś treść, w odróżnieniu od typowych strzelanek akcji.
Czyli twoja bazgranina nadal na poziomie jajecznicy.

"Tak, bo nie tylko mnie się ten film nie podobał" - nie, no siła TEGO argumentu jest porażająca.
Ale podobał się milionom widzów na świecie, zarobił najwięcej ze wszystkich Bondów, ma wysokie oceny na wszystkich forach a krytyka się nad nim rozpływała. Ale to trzeba mieć JAKIEKOLWIEK pojęcie o czym się mówi a ty go nie masz.
I rozumiem, że nie każdy musi kochać ten film ale doceniam RZECZOWE I FACHOWE argumenty a nie bredzenie szóstoklasistki o tym, że nudny, bo ona nie lubi takich filmów. Ale wypowiedzieć się MUSIAŁA, bo to przecież niesłychanie istotna informacja.

"takie filmy to są aż przereklamowane" - co ty nie powiesz? AŻ przereklamowane? Ojejku.

I weź nie zachwaszczaj już tego forum, bo ten wątek zrobił się za długi jak na takie bździny.

White_Carnation

Oglądałam wiele filmów akcji, więc nie musisz mi uświadamiać, na czym one polegają ;p
Ogarnij się z tym tekstem ,,dziecko z podstawówki'' bo to żałosne, nawet nie wiesz ile mam lat.

Tak, żebyś wiedziałą - wypowiedzieć sie chciałam i to zrobiłam, nie żałuje, jedynie miałam pecha że natknęłam sie na takiego świra, który robi mi tylko zbędne wyrzuty i traci mój cenny czas..

Rose_Ann_Hill

To po jaką cholerę tak się uparłaś, żeby koniecznie odpisywać, skoro i tak nie masz NIC do powiedzenia?
Twoje wypowiedzi są na poziomie podstawówki, infantylne i "szkolne", stąd mój wniosek.
Wypowiedzieć się chciałaś, to zrozumiale, przecież twój post niesie tyle wartościowej treści, że chyba w ramki należy go oprawić.....

Czego jeszcze nie lubisz ale zrobiłaś to i ci się nie podobało? Bo to bardzo interesujące dla wszystkich.

White_Carnation

Bo swoich opinii nie będę wyrażac komuś, kto i tak ma mgliste pojęcie, myśli że jego zdanie jest najważniejsze, a opinie innych obrzuca błotem.

Nie będę więcej tracic czasu na takich gruboskórnych, zarozumiałych ludzi.

WYJDŹ.

Rose_Ann_Hill

Możesz już przestać psuć powietrze na tym forum?

Rose_Ann_Hill

Hahaha, dzidziuś na złość obniżył ocenę Skyfall na 3, za to Wampiry i Świry - 6! Hahahahahahaha! Żałosna jesteś......