PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34281}
6,7 159 tys. ocen
6,7 10 1 158686
6,4 52 krytyków
Spider-Man 2
powrót do forum filmu Spider-Man 2

Wczoraj skończyłam oglądać na etj scenie, w której Harry dowiaduje się ze Spidermanem jest jego przyjaciel. Możecie mi opowiedzieć co było dalej ? :pp ;*

ocenił(a) film na 7
kasienkaaaaaaaa

Peter poleciał do Octopusa i do Mary Jane, uratować ją i jednocześnie miasto. Doktorek w jakimś magazynie na morzu nieopodal lądu robił przeprowadzał swoje 'eksperymenty', tym razem z większą ilością trytu. MJ przywiązana do kolumny, Spiderman ją odwiązał i stała sobie z boku. Jeszcze jedna walka dwóch mutantów, Octopus podtopiony leży, Parker nie potrafi wyłączyć urządzenia/tymczasem Mary Jane odkrywa tożsamość Spidermana a metalową część miasta przyciąga ten tryt/, Peter podchodzi do Octopusa, pytając się jak wyłączyć tą machinę. On, trzymając Parkera w jednej z kończyn(1 ruch do śmierci), twierdzi że musi zakończyć ten eksperyment. Wtedy Peter powtarza jego słowa o inteligencji z początku filmu, i Octopus przyznaje, że Robot Na Nim 'zmusza go do złego', i trudno mu go powstrzymać. Postarał się, i mu się udało. Co z tego wyszło? Słowa Octopusa: "Tego nie można powstrzymać. Zaraz, zaraz... ew. można to utopić. Dobra, ja się przejdę". Bohater grany przez Moline rozpierdziela budynek, tryt razem z nim się topi. Zginął jako człowiek. Spidey ratuje MJ, kiss-kiss, Nie Mogę Z Tobą Być, dziewczyna schodzi do chłopaka. W niedalekiej przyszłości spierdziela sprzed ołtarza, i biegnie do Parkera. Kiss-kiss again, "Kochamjaciebieteż i dam radę być z tobą i jednocześnie być narażoną na masę niebezpieczeństw. Peter idzie na kolejną akcję, koniec filmu. Wcześniej, między ślubem a śmiercią Octopusa, Harry'emu objawia się ojciec, twierdząc że musi zabić Spidermana. "To mój przyjaciel"<-Harry. "Ale ja jestem Twoim ojcem"<-wiadomo kto. Dzielny Harry się nie daje zjawie ojca, i rzuca tym sztyletem w powietrze, miejsce gdzie znajdowała się zjawa. O dziwo broń biała przebija się przez tekturową ścianę (?), i Harry wchodzi do magazynu Goblina. Łatwo się domyślić jaką rolę będzie miał w 3 części

Nie ma za co :]

ocenił(a) film na 1
Gnat

Nie ścianę, tylko lustro. Zobaczył w sobie ojca... taka płytka metafora :P

kasienkaaaaaaaa

Oooo dzieki wieklie:pp a 3 czesc ogladałes? co w niej bylo?;p