Wszyscy fani Spider-Mana wiedzą, że Venom jest jednym z najcięższych wrogów Spider-Mana. Przed premierą myślałem, że będzie to tak:
-Flint Marko zginie przez wodę (ale akurat to była miła niespodzianka)
-Spider-Man Venom będzie co najmniej przez 50% filmu (a był chyba przez
30% :/)
-New goblin będzie wrogiem Spider-Mana przez cały czas do końca (Ta
amnezja, o mój boże :/)
-VENOM. Narodzi się tak jak w filmie, ale przeżyje i w 4 części
polegnie razem z Carnage(No kurde, jak wspomniałem Venom to jeden z
najciekawszych i najcięższych wrogów Spider-Mana, a tutaj
niespodzianka. 20 min z Venomem na 2,20 min. :/)
Ale film nie był taki zły więc dałem 7/10
jezu jakie ten Dex ma kiepskie poczucie humoru,w życiu takiego niewidziałem,każdą wypowiedź musi sparodiowac,żenada.
Ty masz iść do szkoły głąbie!
Naucz się pisać poprawnie, to może pogadamy na poziomie...ale ostrzegam ja się do Twojego zniżał nie będę!
Venom jest strasznie napakowany, więc musi ważyć sporo.
A tak na serio to zgadzam się z autorem tematu. Venom został w tym filmie tak brutalnie olany i zlekceważony, że pokusiłbym się o nazwanie tego bluźnierstwem.
Ale zauważ że Raimi sam mówił że nie chciał zbytnio Venoma....więc nie musiał go zrobić niewiadomo jakiego.
Darth Carnage spox ja wiem. Ale ten film robił dla siebie, czy dla fanów. Gdybym był na jego miejscu, to bym zrobił sobie Home DVD i miał swięty spokój. Ciekawe jak zrobi w razie czego Carnage???
THX że się ze mną zgadzasz, ale mam nadzieje że niedługo ktoś wyreżyseruje Ultimate Spider-Man (Mije Marzenie...)
New goblin będzie wrogiem Spider-Mana przez cały czas do końca (Ta
amnezja, o mój boże :/)
Z tego co wiem w komiksie tez miał amnezje.
O jezu wiem, ale to było niepotrzebne. Gdybyśmy się tak trzymali komiksu, to byłaby żona Eddiego Brocka She'Venom, Gwen Stacy zginęłaby w tym wypadku z dźwigiem i.t.p. A wy idioci musicie sie tak czepiać. O co wam chodzi... Wy naprawdę jestescie :/
Jacy idioci człowieku... czasami trochę nie przesadzasz?
Jak ja bym zrobił Venom'a?
Ja, to bym zrobił tak... a mianowicie :
Wątek z symbiotem dałbym do początku filmu, tak samo z Eddiem... tylko, że u mnie Parker nosił by symbiota przez cały film prawie, a Venom pojawiłby się dopiero na końcu jako zapowiedź 4 części. I całą 4 poświęciłbym zmaganiom się Spider-Man'a z Jadem. Wystarczy?
Nawet dobry pomysł, ale nie musisz być taki niemiły (a poza tym ja tak samo chciałem zrobić :))