...to, że od długiego czasu Spiderman 3 okupuję listę gorących tematów na stroni głownej?
Proszę się wpisywać;D
Spider-Man 3 to świeży film. Nie wydaje mi się, żeby należało się tym dziwić czy irytować, to normalne, że ludziska prowadzą dysputy na bieżące tematy.
Tylko jest jedno ale...
Co wchodzę na filmweb to 5/5 tematów jest o Spidermenie 3;/
I tak jest od paru dobrych tygodni;/
A założyłem temat bo byłem cieakwy, czy inni też to zauważyli i czy ich też to irytuje;)
Prosze o traktowanie tego tematu z przymróżeniem oka, bo przecież sam założyłem temat o Spidermenie 3;D
o matko latarniku
naprawdeeeeee jest to bardzo irytujace :/
chyba sie za strzele z tego powodu...
Chciałbym też poczytać sobie o innych filmach...
Żaden film nie okupwał tyle gorących tematów jak S3(może się myle ale takie mam wrażenie;P)
Jeszcze go nie oglądałem, ale z tego co widzę na na necie to całkiem przeciętny film...Więc nie wiem czym się ludzie tak podniecają...
Lubię sobie poprzeglądać gorące tematy...Ale jak od długiego czasu widzę tylko S3 to jest to nudne;/
'' ale z tego co widzę na na necie to całkiem przeciętny film...''
Nie oglądałeś go i patrzysz po necie jakie są opinie innych na temat tego filmu i stwierdzasz ze film jest przeciętny?;/....
Chyba jednak o czymś świadczy ze SM3 okupuje tyle gorących tematów nie sądzisz?
jakby jeszcze ta okupacja tematami dotyczyła jakiegoś interesującego filmu, bo spicderman3 jest po prostu gówniany
odpisuje na jeden z tematów, z którego założycielem się zgadzam,
a nie zaglądam na pozostałe 1400 pojebanych postów
kurwa a na jakim miało być? Co do tych 1400 tematów są one w większości tak żałosne i zajebiście zbędne, że szkoda słów
lepiej by było, żeby na stronie głównej były tematy dotyczące różnych filmów, tak jak było to wcześniej
Jaki Ty jesteś głupi... ja się Ciebie pytam baranie na jakim forum piszesz te posty, bo mówisz, że na forum SM3 nie wchodzisz... weź sie określ bo pierdolisz 3 para 15.
Przymotał się troszku przy samookreślaniu się ten nasz poeta Homer;)
Ja osobiście jestem fanem pajączka i wogóle mi nie przeszkadza taki nawał tematów o SM3. Spore było zainteresowanie przed premierą, więc nic dziwnego, że i po niej jest podobnie
wiadomo kurwa, że temat dotyczący spidermana będzie na forum spider mana, to jak mam coś napisać na ten temat nie wchodząc na forum?
Ale widzę, że tu przesiadują sami podnieceni fani, więc dla takich debili moje komentarze są niepożądane
Ty. Pierdolisz jakieś farmazony i co chwile wjeżdżasz na coraz, to inne tematy już się fanów czepiasz...ciekawe co będzie potem?
ty już niejednemu sie naraziłes Dex.zaraz pewnie kurwa bedziesz pisał mi tu że źle pisze i żebym poprawnie pisał a tak mówią tylko geje.mi sie poprostu tak podoba pisac,bo dla mnie ważne jest tylko to czy ktoś zrozumie a na błędy to sie uważa tylko w szkole.I niech ci to wejdzie dotego pustego łba.
Nie wiem jak piszą geje... Ty wiesz więc pewnie jesteś gejem.
Na błędy się uważa tylko w szkole? hahahahaha weź już nic więcej nie pisz bo kurwa poniżasz się tylko człowieku!
to ty sie poniżasz skuriwelu pierdolony co wszystkim daje. jak widzisz kłócąc sie i wyzywając,wszystko wraca dociebie ze zdwojoną siłą.
Potrafię wyciągnąć taki wniosek, przeglądając informacje w sieci,że nie jest to arcydzieło czy film wybitny i to miałem na myśli...
Wieć dziwi mnie taka ilość tematów...
I jak napisał Homer...Większośc jest totalnie bzdurna...Dzieci neostrady się dorwały i szaleją;P
echhhhh
najwieksze dzieci neostrady jakie tu widze to latarnik i homer , jak ten film jest taki slaby , tematy beznadziejne no to w czym problem nie wchodzcie tu i tyle , a nie wielka tragedia sie stala i teraz bedziecie wylewac tu wszystkie zale na SM 3
Nie podoba mi sie no to nie wlaze , a nie ciagle bla bla bla
szkoda gadac... :/
PS
latarnik za to twoj bohater z aviataru to byl naprawde super bohater a tematow na jego temat jest az tyle ze nie moge zliczyc
Homer a ty pewnie czekasz na the simpsons - wersja kinowa
wiec kazdy ma swoje gusta latarnik - bajke o latarniku a ty o simpsonach :)
;D Hahaha;)
Rozśmieszacie mnie "dzieci":D
Czy ja krytykuje film?Nie.
Napisałem tylko, że czytając o nim w sieci wyciągnełem wniosek, że nie jest to film wybitny.Jaki jest ocenię jak obejrzę.Proszę czytajcie ze zrozumieniem;P
Właśnie problem w tym, że na stronie głównej są tylko tematy na temat SM3...A ja lubię poczytać "gorące teamaty" na temat innych filmów i byłem ciekawy czy ktoś jeszcze podziela moje zdanie:)
Czerwony pajęczarzu co to za prywatne wycieczki?;>
Mam taki avatar bo uwielbiam tą bajkę...Moim zdaniem to piękna bajka, czytałem nawet książkę.Ciekaw jestem do czego mógłbyś się w niej doczepić?;D
Bajka o latarniku -> rozbawiłeś mnie prawie do łez;D
Czytając w niecie wyciągnąłeś wnioski ze film nie jest wybitny....skąd mozesz wiedziec skoro go nie oglądałeś różnym osobą podobają się różne filmy....Jak można opierać sie na tym co mówią inni w necie na temat filmu którego sie nie obejrzało?
To prawda. Sami widzicie, ze na samym filmwebie różnice zdań są czasem kolosalne, a co dopiero w całym necie! Jeden pisze- Arcydzieło! a drugi - shit jakich mało! Więc naprawde jedynym słusznym sposobem na wypowiedzenie się na temat danego filmu jest jego uprzednie obejżenie i własna(i tak najczęściej subiektywna) ocena. Pozdro ;)