Nie myślałem że nawet Wy gimnazjaliści jesteście tak prości i puści... Świat schozi na psy, ktoś robi taki badziewny film ok, ale MASY to łykają!
Niby nie widziałem wszystkiego (1/3 filmu) ale to już dalo mi dobry pogląd na tą naiwna do granic możliwości produkcję, tylko FX są dobre, nawet muzyka jest tandetna, nie wspominając o aktorstwie na poziomie W11.
Jak to można oglądać, naoprawdę nie mogę tego pojąć. Nie wyrobiłem, nie chcę znać reszty tego filmu.
Piaskowy typek, prawa fizyki (nawet podstawowe) w fimie nie istnieją, jako przykład choćby ten dźwig który siłą bezwładności kosi filary budynku, naprawdę nie wiem jak ekipa mogła kręcić ten film bez zażenowania i wstydu.
Gdybym maczał palce w tym syfie, nie przyznałbym się do tego... tyle
''Niby nie widziałem wszystkiego (1/3 filmu) ''
No to sprytyny jesteś;/
''Jak to można oglądać, naoprawdę nie mogę tego pojąć.''
Jakos można ja to oglądałem i wiele innych osób i są tacy którym sie nie podobał ale są tez którzy uwazają ten film za bardzo dobry.
Czlowieku spiderman 3 nie jest wykladem na UJ,tylko zwyklym filmem gdzie mozna poniesc si pewnej ekspresji wiec prosze cie nie wliczaj tytaj praw fizyki,popatrz na gwiezdne wojny czy na matrixa czy tam istanialy prawa fizyki,zastanow sie co ty piszesz.A tak na marginesie to wogole zawidolem sie na spidermenie 3,a glwonie pod wzgledem naiwnosci scenariusza slabej gry aktorskiej a tak wogole to reszta jest okey czego mozna wiecej wymagac do filmy na podstawie komiksu,mogli sie troche jescze postarac ulozyc,i zmontowac sceny tak ze tresc byla bardziej spojna.SZanuje i rozumiem twoja opinie wiem gustujesz w ambitncyh filmach ale nie mozesz wytykac bledow fizyki takiemy filmowi gdyz to istotne ze one sa,powtarzam to komiks,abstrakcja artysty.
Koncze prawa fizyki a spiderman 3 zastanow sie...hehe
a ja to obejrzałem w całości i dałem 7/10
Prawa fizyki w spider-manie? pomyśl zanim coś napiszesz
Mi się też Spider-Man 3 podobał. A ty? Spójrz na siebie. Oglądałeś 1/3 filmu i mówisz, że ten film jest beznadziejny. Sam siebie powinieneś nazwać dzieckiem neo... Jak można przez chwilę oglądać film i pomyśleć: "A, wyłączam, beznadziejny film."? Ja też dałem 7/10. Film mi się podobał, ale czekałem na coś innego.