normalnie cały film się uśmiałam z głupkowatego wyrazu twarzy Pitera P. Czy on uśmiechał się nawet gdy kumpel pytał o śmierć ojca??? heheheeh co za aktor, on w ogóle nie pasuje tu. Zawsze powinien grać w Las Vegas Parano to mu najlepiej wyszło!!!!!!!!!!!!ps jego dziewczyna <rzygi> w sumie 2 potwory
co do jego brzydkiemj dziewki sie zgadzam ale samego Maguire'a niepowinno sie skreślac z tego filmu bo ładnie zagrał spidermana, noi przeszedł samego siebie będąc złym Parkerem,wkurwionym na wszystko i tak emocjonalnie.poza tym ta jego druga dziewczyna, Gwen była zajebista i to była dopiero laska wprzeciwienstwie do marnej MJ.
Jakiego Spider Man'a zagrał Ty intelektualny niedojebie?!
Gdy Spider Man lata na swoich sieciach bądź też walczy ze swoimi wrogami, to jest, to obraz wygenerowany komputerowo... więc o jakiej Ty grze mówisz??
"noi przeszedł samego siebie będąc złym Parkerem,wkurwionym na wszystko i tak emocjonalnie"
What The Fuck?? Ty chyba sam nie wiesz co piszesz człowieku.
"poza tym ta jego druga dziewczyna, Gwen była zajebista"
Jak Ty oglądałeś ten film skoro mówisz, że Gwen była jego drugą dziewczyną?
Tobey świetnie zagrał (głównie w 1 i 2), w 3 było już gorzej, niestety zdarzał mu się ten głupkowaty wyraz twarzy:( Zdecydowanioe powinni go odchudzić!
niesłuchajcie tego Dexa bo on myli chyba film z komiksem. oczywiście że Gwen niebyła drugą dziewczyną Parkera ale tylko w komiksie.bo w komiksie była pierwszą.zaś w filmie dla mnie to ona była jego drugą dziewczyną, poprostu Parker odbił ją Brockowi i wszystko jasne.poza tym Spiderman komputerowy to on niejest we wszystkich scenach geniuszu Dexie, Maguire poprostu go ''gra'' w kostiumie w bezpieczniejszych scenach jakbyś niewiedzał.przecież niebez powodu sie uczył akrobacji.swoją drogą wole Maguira jako Spidermana a nie Parkera ,choc image złego Parkera mi zaimponował.
Ach, gdyby mu tak smoczek wpakować do tej głupiej gęby... ale nie można i jesteśmy skazani na jego błaznowanie.
Póki co to już wszyscy wyją ze śmiechu z Walkera w temacie "Raimiemu już dziękujemy", po tym, jak sam zdemaskował własne kłamstwa.
Łał jak zwykle dwójka przyjaciół i anty fanów spider mana ruszyła do akcji jesteście śmiesznie, prawie wszędzi wszczynacie bójki i zbieracie się żeby dokopać jednemu mającemu inne boglądy niż wy. brawa
W ogóle o czym Ty gawarisz malcik ha??
Uważasz mnie za anty fana Spider Man'a?? - możesz się mocno zdziwić :D
My tu walczymy z debilizmem w organicznej postaci (Walker)