PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Najlepsza część

ocenił(a) film na 9

film rewelacyjny 9/10.Ciekawe czy będzie czwarta część!

ocenił(a) film na 10
Maxio

ponoci w planah jest 4,5,6 wienc sie niemartw

ocenił(a) film na 5
Maxio

4. czesc jest juz potwierdzona. Premiera w 2009 lub 2010 roku.

ocenił(a) film na 9
Maxio

MAsz rację , to jest najlepsza część, przed chwilą skończyłem ogladać i jestem cały jakiś taki podekscytowany tym co zobaczyłem, film zaspokoił moje wymagania jakie stawiałem na ten film i nie zawiodłem sie, cud, miód i orzeszki :D POLECAM! ale tylko fanom (:D) hehe, tez daje 9/10

BTW. Nie mogłem ze śmichu kiedy w scenie totalnej akcji, ekspresji i dynamizmu na ekranie, Harry woła do Petera - Trzymaj się ! a Peter - CZEGO? heheh ta scena mnie rozbija :D

POZDRO!

ocenił(a) film na 10
Maxio

Taa 4 ma być :P A co do najlepszej części to muszę się głęboko zastanowić ;)

ocenił(a) film na 4
Deska

Tak świetny film, najlepsza część z serii, szkoda tylko że było tak malo Venom'a tylko na tym się zawiodłem, ale to mały pryszcz w porównaniu do całego filmu

Maxio

Jak dla mnie też zdecydowanie najlepsza część. Dałem 9/10.
Niektóre efekty specjalne byłe poprostu powalające.

Też gdzieś czytałem że zaplanowali 6 części i moim zdaniem to już byłoby trochę za dużo.

ocenił(a) film na 4
McO

A dla mnie to ogromna porazka. Raimiemu udały się dwie poprzednie czesci, ale trzecią juz połoźył.

Chaos narracyjny, zbyt duzo postaci, niewykorzystanie watkow, słaby scenariusz, patos, za mało Venoma, niepotrzebne wastki jak np. powrót do sparwy wuja Bena, niewykorzystanie Gwen.itd. Duzo błedów. Koncowka bardzo słaba i absoluitnie nielogiczna (jak Venom zginal? lol).

Ogolnie ogromne rozczarowanie. Oczywscie czweorka bedzie, ale ja juz sie na nia nie wybieram. Nie po takim rozczarowaniu.

ocenił(a) film na 8
fidelio

boże jak ja nienawidze pesymistów. nierozumiem jak można byc fanem komiksów Pająka o takim nastawieniu.widac że ludzie już odwracają sie od swojego ulubionego bohatera.jednym słowem ZDRADZACIE TĄ POSTAC! .wiadomo że jakaś częśc musi byc gorsza od którejś ale wiadomo też że kolejna będzie o wiele lepsza od poprzednich.pomimo to niema wątpliwości że Spider3 jest jaknajbardziej udany i wymagający od widza myślenia bo jest niesamowicie w pozytywnym tego słowa znaczeniu "skomplikowany".

ocenił(a) film na 4
Walker_

A ja nie lubię bezkrytycznych fanów. Ja się nie odrwacam od Spidera. Ta postać zawsze bedzie dla mnie kultowa. Wychowałem się na tych komiksach. Dwie czesci filmu Spidera mi się bardzo podobały. Natomaist trzecia to dla mnie infantylna sieczka bez stylu. Jak tak mozna zejśc z tak wysokiego poziomu do takiego dna dla dzieci?

Dlaczego mam to akceptować? Trojka zarobila krocie, wiec czworke tez zrobią na zasadzie po co się przykładać do filmu, skoro mozna zrobic sieczke na odwał z efektami, a ludzie i tak pojdą? To przez takich fanow jak Ty, ktorzy bezkrytycznie chodza na filmy o ich ulubionych postaciach producenci mogą robić i robią knoty kinowe.

Spider, czy nie SPider.. Wazne jest, zeby film był dobry. A Spider 3 taki nie jest według mnie.

To nier zadna zdrada jak piszesz. To bunt przeciwko banalizacji mojej ukochanje postaci z dzieciństwa.

Spider na zawsze pozostanie w moim sercu, ale Raimi ma duzego minusa. Moze jak za Spidera wezmie sie inny, ambitny rezyser, to moze się zdecyduje pojsc na kolejną część.

Maxio

Najgorzej że w czwartej części nie zagra Tobey Maguire .

ocenił(a) film na 4
JamesFord

Uwazam, ze swietnie może go zastąpić Jake Gyllenhal. Podobny jest do Tobeya.