PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

Czy jak nie widziałem SM 1 i 2 to czy warto iść na 3. Połapie się czy raczej strace 14zł.??

ocenił(a) film na 10
i_love_summer_2

stracisz

szczegolnie jak nic nie wiesz o spidermanie

ocenił(a) film na 6
i_love_summer_2

Proponuję załatwić sobie poprzednie części i zrobić mały maratonik ;]
A na film na pewno warto iść :D Podejrzewam, że się połapiesz w całe fabule ;]

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

Całej fabule*

Red Spider nie odstraszaj ludzi od Spider-Man'a... wszak, to nie jest jakaś zagmatwana historia.

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

polapie tylko fabule jak obejrzy 2 poprzednie czesci

bo jesli nic o nim wczesniej nie slyszala to watpie

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

heh
niie odstraszam

ale mowie ci jesli nic nie wie o spidim wczesniej ta watpie

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

No, a co ma niby połapać po obejrzeniu 1 i 2 części??

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

no juz troche sie polapie a nie???

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

np skad bedzie wiedziala czemu Harry chce zabic Spidera???

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

haha w ogóle zrozumiałeś pytanie?? :D

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

Nie trzeba czytać komiksów żeby załapać ten film :P

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

wiem ale tu nie chodzi o komiksy

tylko o wczesniejsze czesci!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Ale rozmowa <lol>
Ty też coś piłeś wczoraj :> bo ja chyba jeszcze mam kaca :D i dlatego coś mi ciężko idzie ;]

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

kaca

pewnie masz po wygranym meczu Milanu co ^^

FORZA MILAN!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Kaca, to ja mam nie po meczu tylko po żubrzyku i leśnym dzbanie ;]

A w ogóle, to jaki wynik 3-0 dla Milanu tak?

ocenił(a) film na 10
Dextromethorphan

No!!!!!

A jak nie dali im szans!!!!! :)

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

Czyli, że dobrze usłyszałem jak mi, to wczoraj koleś mówił haha

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

aleex

to chyba ty nie zrozumiales pytania

zaloz ze nic nie wie o spiderze i nie ogladala 2 wczesniejszych czesci

no to ona sie nie polapie

ocenił(a) film na 10
Red_Spider_2

moze pojsc

ale ci mowie jesli nic nie wie o jego historii(Spidermana)
to beda mankamenty gdzie sie nie polapie dziewczyna...

ocenił(a) film na 6
Red_Spider_2

To ja wiem wujek, ale bez przesady... połapie się. (chyba)

Dextromethorphan

to ja mam propozycje ;] przedstawcie dziewczynie całą fabułe to juz bedzie z głowy 1 i 2 cześći ;)

ocenił(a) film na 6
___Ylona___ania9970

Ty siedź cicho!
Idź się lepiej podniecać Johnym Deppem na forum PzK3.

ocenił(a) film na 4
Dextromethorphan

Ale macie faze... czepiacie sie ze ludzie zasmiecaja forum glupimi tematami postow ... a wy co teraz robicie ? Czata? Zamiast krotko i na temat. Ja Ci polecam obejrzec poprzednie czesci (masz jeszcze czas :p) i isc do kina na 3cia czesc.

ocenił(a) film na 9
skibson

Jakbyś nie zauwarzył każdy kto tu napisal polecil mu zeby obejrzal 1 i 2 część no ale dobra.....

Darth_Carnage

Nigdy nie oglądaj części kolejnych, w tym przypadku trzeciej, bez oglądnięcia części poprzednich. Już takie pytania widziałem na forum X-Men3, że ktoś nie wie o co chodzi i w ogóle. A napisała taka osoba, że właśnie nie była na poprzednich częściach a na trzecią poszła, bo dostała za darmo bilety. A potem wszystko dla niej nie miało sensu i za szybko się działo, co gdzie, kiedy? Takie pytania zadawała.

Widzisz, ja widziałem porzednie części ale i tak mam zamiar zrobicsobie mały maratonik i obejrzeć poprzednie części przed pójściem do kina. Bynajmniej nie dlatego że ich nie pamiętam, po prostu lubię tak oglądać filmy.

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

Oooooo...Gregorain witaj stary padawanie:D:D:D....znowu w kawiarence siedzisz??:P

Darth_Carnage

Hough D.S. ^^
Noom... kurde to całe FW to już mój nałóg XD
Ale dziś będę krócej niż wczoraj... niestety :(
Musżę lecieć za jakieś 0,5h.
Ale wrócę po premierze, obym jak najszybciej ten film obejrzał... muszę ^^

ocenił(a) film na 9
van_Gregorian

e to kupa czasu...30min..wiesz co przez ten czas mozna zrobic:DxD....??

Darth_Carnage

No powiedż mi ^^ dla mnie to strasznie mało... leci... zapiernicza licznik kafejkowy jak szalony XDDD
Okej przedłużę sobie na 30 minut jeszcze bo jeszcze gdzieś/do kogoś muszę zajrzeć...
Ach życie biednego internetowego nałogowca ;p XDD

ocenił(a) film na 4
skibson

Wiesz spoko nic do tego nie mam ale... rozmowa na temat meczu pewnie bardzo zacheca do obejrzenie Spidermana, ale nie bede sie czepial bo sam popadne w rozmowe jak na gg.

ocenił(a) film na 9
skibson

No wiesz chłopaki wierni kibice..nie mogli sie powstrzymać:P:D:D

Dextromethorphan

i o co ci chodzi?? czepiasz sie ludzi! to pisz na temat a nie o jakimś meczyku! i nie bedziesz mi mowil na jakie forum mam wpadac! boooże jak ludzi mogą nisko upaśc (aleex)

ocenił(a) film na 5
___Ylona___ania9970

"o jakims meczyku" chyba nie wiesz co gadasz to byl mecz o wejscie do finalu elitarnej Ligi Mistrzow,moze dla ciebie to nic nie znaczy ,ale dla kibicow to byl bardzo wazny mecz(tylko ze niestety ManU przegral)

cinas91

nie no na piłce to ja sie nie znam do kibicow nic nie ma,m chodzilo mi tylko że ten cały aleex sie czepia i na forum i SM pisze o meczu a jakiś koles nie bedzie mi dyktował co mam robić.

Mi nie chodziło o mecz ;)

ocenił(a) film na 5
___Ylona___ania9970

dobra nie wtracam sie:))tak mi sie napisalo,po prostu musialem odreagowac stres po wczorajszej klesce

cinas91

Luzik :) przynajmniej ty sie nie czepiasz ludzi za nic..... jak co niektórzy!

cinas91

Luzik :) przynajmniej ty sie nie czepiasz ludzi za nic..... jak co NIEKTóRZY!

ocenił(a) film na 6
___Ylona___ania9970

Ty się pisać lepiej naucz jak chcesz ze mną wchodzi w dysputy intelektualne ...dziewczynko

Dextromethorphan

ooo odezwał sie inteligent...... nie będziesz mnie pouczał, najpierw spójrz na siebie!

i_love_summer_2

widzę, że powstało tu forum, ale jasno i zwięźle nie jest powiedziane: owszem, mozesz iśc na spider-mana 3 i na pewno kasy nie stracisz, bo to świetny film. Tylko chodzi o to, żebys nie oglądała całkiem w ciemno - niekoniecznie musisz od razu obejrzeć 1 i 2, ale mozesz przecież przeczytac jakies streszczenia, opisy i wszystko będziesz wiedzieć - no i luksik ;D

I tyle. Niepotrzebne żadne bezcelowe dyskusje :P:P:P

ocenił(a) film na 6
saklavi

Aleex, ale ty jesteś nie grzeczny chłopczyk :)

Może pisaliśmy o meczu, ale nie tylko, to był jeden mały temat.
Przynajmniej mamy ciekawe tematy nie tak jak czaty na PzK3.

Stefan_Mirecki

a czy ja sie czepiam o wasze tematy?? co wy chcecie uwazacie ze PZK jest konkurencją SM? jeezu jak wy to tak traktujecie to prosze bardzo nie można lubić tych dwóch filmów?? co wy wojne chcecie wywołac na czele której bedzie spideram i jack sparrow XD i jak wpadnie na forum SM fan piratów to trzeba go wystrzelać? ej no dajcie spokój ...

___Ylona___ania9970

poplątałam troche wybaczcie ale wiadomo o co mi chodziło ;p

___Ylona___ania9970

No ja wiem o co Ci chodziło... i cóż dziwne to, bo ja np. lubię Piratów, no i Spidermana też... ale tych całych sporów (trafiają się oszołomy co wpadają do przeciwnych boozów i robią porutę) to szkoda.

i_love_summer_2

mmm.. tez chcialbym, aby bilety w moim miescie byly takie tanie.

ocenił(a) film na 6
i_love_summer_2

Powstała ciekawa rozmowa :D
Idź na Spidera 3 po obejrzeniu poprzednich części/przeczytaniu streszczeń (ale poo cooo??? tracić taką świetną rozrywkę?. Ale jestem oryginalna, no nie?
Dajcie se siana (hm, tak po wiejsku by to było), zjeżdżać PzK to na forum o PzK! A może fajniej byłoby pojeździć po fanach Pottera (jeeee!!)? Film też będzie kasowy, a to, że wychodzi ze 3 m-ce po premierze Spidera to tam szczegół.
Dawno mnie nie wyzywano, nyaa :D

ocenił(a) film na 4
lubieyaoijakch

Użytkownik "i.love.summer" zadal proste pytanie... a tu taki "Meksyk" sie zrobil! hehe Niezly pewnie teraz ma ubaw czytajac to. :]

skibson

a no bo taki aleex ma wąty do fanów piratów...

Podkreślam że SM tez lubie wiec boze o co mu chodzi?

...mexyk? XD dobrze powiedziane a czy nie mozemy wszyscy razem lubic tego samego? musicie sie czepiać ludzi ktorzy nie wielbią tylko tego jednego? filmu.... (tu cały czas pisze do tego Aleexa) bo nie bedzie mi wyjeżdżał z textami "Idź się lepiej podniecać Johnym Deppem na forum PzK3." czy was by to nie wkurzylo?

ocenił(a) film na 6
___Ylona___ania9970

Widze, że nie za jarzyłaś nic...w ogóle nie chce mi się tłumaczyć dlaczego sie przyczepiłem ;] a co do Piratów, to zobacz sobie jakie mam filmy w ulubionych :P

Dextromethorphan

no to o co sie sapiesz?? moze według ciebie nie zajażyłam.. a jak ty bys to odebrał?? wiec jesli nie chce ci sie tłumaczyć to po co sie czepiasz??

ocenił(a) film na 6
___Ylona___ania9970

Jakbym nie był taki wkur..., to bym Ci wytłumaczył. Póki co nie chce mi się wdawać w żadne kłótnie, które do niczego dobrego nie prowadzą. Pozdro i już się tak nie denerwuj ;]