PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 143812
5,0 41 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

na podstawie komiksow Marvela. Jeszcze pierwsza czesc X-Men moze byc. Reszta moze sie schowac i przeprosic za swoja egzystencje, a szczegolnie taki film jak Spider-Man 3. Najbardziej PRZEREKLAMOWANY film ostatnich lat. Doslownie nic im nie wyszlo :/

Shagohad

O tak, X-Men i Iron najlepsze! Spider-Many w sumie nie były TAKIE złe... ale mogły być duuuuużo lepsze.

ocenił(a) film na 7
Shagohad

popieram co do X2, ten film także zajął pierwsze miejsce w amerykańskiej klasyfikacji adaptacji komiksowych, a Ironmana jeszcze nie oglądałem, będę musiał patrząc na oceny

ocenił(a) film na 8
deamon82

zapominacie o jeszcze jednej z najlepszych ekranizacji komiksu- Spiderman 2.ta częśc zasługuje na pochwałę,to musicie przyznac.

ocenił(a) film na 5
Walker_

No fakt fakem, gdybym mial mowic jakie adpaptacje najbardziej teraz mi sie podobają to bedą to.

1. Iron Man
2. Batman-Początek
3. Spider-Man 2

Czekam teraz na Mrocznego Rycerza ktory pobije wszystkie te adaptacje o głowe:P:P a Spider-mana 3 to juz wogole:D

użytkownik usunięty
RiDeR882

Ja najbardziej lubię z filmy X-Men 2 i Batman Początek. Iron Mana jeszcze nie oglądałem, a na Mrocznego Rycerza też nie mogę się doczekać. Będzie the best.

RiDeR882

A co Batman ma do Marvela? Co do Marvela to IMO najlepsze są X-Men 2, Iron Man i trylogia Blade (mimo najazdów na 3 część).

Shagohad

Mi najbardziej z ekranizacji komiksów podobało się "Sin City"

ocenił(a) film na 8
lotr_2

X-men 3 jest dobre, ale dwójka wymiata:) a trzecia część Spider-mana jest super..Fajne efekty specjalne, super postać Venoma..:):) szkoda, że tak krótką rolę odegrał w tym filmie Venom.. dla Spider-man 3 9/10 :)

matt6

Ludzie, co wy z tym X-men2? Może ten film był dobry, ale z całej trylogii najlepsza była trójka. A jeśli chodzi o ekranizacje komiksów, to mi się najbardziej podobały trylogie X-Men i Blade. I może jeszcze Ghost Rider. Iron mana jeszcze nie oglądałem, a bardzo bym chciał.