PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=138713}
6,6 144 tys. ocen
6,6 10 1 144031
5,0 50 krytyków
Spider-Man 3
powrót do forum filmu Spider-Man 3

co myslicie o finalowych scenach w SPIDER-MANIE 3???czy czegos tam brakowalo,czy byly super,czy nie byly zbyt prosto zbudowane???i czy waszmy zdaniem film nie skonczyl sie zbyt banalnie????

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

Brakowało, oj brakowało...mnie najbardziej negatywnie zaskoczyło, że końcowa walka była taka krótka :( spodziewałem się przynajmniej 30, a może i więcej minut walki wszak były aż 4 postacie walczące ze sobą, a tu kupaaa jeszcze się nie zaczęła, a już się skończyła ;|. Do samych efektów w walce nie mogę się przyczepić gdyż stoją na bardzo wysokim poziomie o ile nie najwyższym...co do końca, to no comment...scena a la brazilian tasiemiec czyli bue he he he he i hehe.

Dextromethorphan

widze ze jednak sa inteligentne osoby na tym swiecie i subiektywnie patrza na ocene filmu:))))wpelni sie z toba zagadzam!!!poczatek filmu slaby,budowanie fabuly rowniez,wiec mialem nadzieje na efektowny i dlugi final...ale coz...a co do efektow to rowniez sie z toba zgadzam:)))genailne:)))

ocenił(a) film na 6
Funny_Man

No z efektami bardzo wysoko podnieśli poprzeczkę... film 300, to w sumie same efekty, ale jednak Spider pod tym względem nie ma sobie równych.
Tylko mało ich był w filmie za mało :(

Dextromethorphan

zdecydownaie za malo!!!to wkoncu film akcji,sf!!a bardziej wyglada na melodramat!!!zreszta 1 i 2 czesc rowniez!!!nie no 1 nie az do tego stopnia co 2 i 3!!!!!ale i tak kiepsko kiepsko!!!!mogli sie skupic na akcji a nie na zenujacym watku milosnym!!!!

ocenił(a) film na 7
Funny_Man

Zakończenie jest banalne, dla dzieci (nie mówię o walce, bo ta mi się b. podobała) ale to, że Harry zasłonił piersią Petera, i umarł o wschodzie słońca w ramionach przyjaciół i z usmiechem na ustach ----> to nie tylko naciągany patos, ale totalny kicz! tak się kończą filmy kategorii C lub D -----> telenowele brazylijskie. Dramat.

Nigtingale

no wlansie!!!chociaz co do pokonania Venoma to tez troszke za banalne nie sadzicie!!!:))))a sandman wygladal jak wielgasny piernik a nie piaskowy potwor:))))

ocenił(a) film na 1
Nigtingale

oj maria maria ....ty to się czepiłaś tego Harrego :P ...umarł i już !!!
a co do zakończenia to walka nie była najgorsza ...ino napraaaawdę krótka...ale scena w której Peter wykorzystuje metalowe pręty żeby pokonać Venoma...rządzi :P ..i ogólnie Venom w filmie fajny wyszedł..ino szkoda że tak krótko był

ocenił(a) film na 6
marobot_2

O tego Harrego, to już zaczynam zazdrosny być ;]

Fakt scena z "klatką" wymiata ;]

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

Oj przestańcie harry to i tak fikcyjna postać, ale to zakończenie mnie dobiło, to juz nie chodzi o fakt, ze umarł tylko o sposób!!! Walka była fajna. Wiecie z czym mi się kojaży gigantyczny Sandman? Z tym ciasteczkowym gigantem ze Szreka:D:D:D:D buahahahaha

Nigtingale

no no!!gdzies ten temat z sandmanem juz poruszano:)))a jesli chodzi o Venoma i walke!!!tak pomysl z pretami byl dobry,...nawet bardzo blyskotliwy!!!ale sposob przedstawieninia Venoma...taki sobie!!!ja osobiscie wyobvrazalem sobie go jako kupe miesni ,napakowanego potwora, z mega szczenka,ostymi kilekami,no i oczywiscie z jezorem!!1no i moglby miec tez donosny ,gruby glos,...bo ten to bardziej by do Carnage pasowal!!!:)))

ocenił(a) film na 6
Dextromethorphan

moim zdanie walka finałowa była beznadziejna :/ napaliłem sie na dłuższą wizyte Venoma w tym filmie a on pod sam koniec sie ujawania :/ , walka tez była zaje***cie długa z venomem . Myślałem ze będą sie napie***ć a oni sie prętami bawili :/ , Sam raimi mógł jeszcze dac im klocki lego . To jest moje zdanie oczywiście wasze tez szanuje :)

ocenił(a) film na 7
ucia8

Mi najbardziej brakowało Venoma. 15 min z nim byliśmy w kinach w Spider-Manie 3 :/

ocenił(a) film na 6
Fish40

no Venom to po prostu epizodyczna postać i to jest ból;/
film zawodzi 1 && 2 część lepsze IMHO:)
ja powiem szczerze spodziewałem się czegoś bardziej serio:P a tu tak średnio chociaż to że HG2 pomógł SM było qool:D

Numer_44

a według mnie Venom był średnio-dobry i miał zajebiste efekty z soundtrackiem.a w sprawie jego podwójnego głosu to ja go momentami słyszałem.gdy rozmawiał z Sandmanem mówił Brock podwójnym,ciut pogrubionym głosem,przestał tak mówic w momencie gdy maź mu twarz zakryła maską Venoma.ja to efektownie słyszałem.

ocenił(a) film na 7
sumi_88

Ja też, ale na 100% szkoda ci, że Venoma tak olali.

ocenił(a) film na 9
Fish40

Sorry ale ja już nie moge słuchać o tym Venomie;/

Darth_Carnage

a szkoda bo to on,choc jest jakotaki epizodyczny to jest emblematem tej części.

ocenił(a) film na 5
Darth_Carnage

no wlasnie,ja tez nie...