Nad jedną rzeczą a dokładnie pomyłką czy jakims zjawiskiem w filmie. Otóż gdy Peter walczy z Harrym w jego domu i gdy rzuca mu "prostą w twarz" bombą to on dostaje tylko zniekształceniai licznych obrażenień na prawej półkuli twarzy. Natomiast gdy Peter rzuca w Venoma bomba to on jakby caly exploduje że nawet nie zostaje kawalek ubrania na podłodze.Dlaczego tak jest??
czemu marnujesz miejsce na forum????tych tematow bylo juz mnustwo i wciaz przybywa!!1mozliwe ze jest to pomylka scenarzystow,albo byly to dwie rozne bomby!!!!!i patrz nastepnym razem co piszesz bo chyba juz nikomu sie nie chce na ten temat pisac:)))))
Ja juz pisalem o tym w ktoryms tematcie.....ale mozliwe ze wcale tak nie bylo jak teraz napisze:gdy Peter rzuca w harrego to była taka normalna babka która robi BUM:D a jak Spider rzuca w symbiota to tą samą bąbką rzucił na balkon w swoich współpracowników GG w 1 części
no pisales juz o tym gdzies!!czytalem to!!!ii to moze wlasnie tlumaczyc to zjawisko!!!koniec tematu:P))))))))))))))))))))))))
co do zdjec to mialem sporo!!i Venoma i spidera i wszystkich innych lotrow!!!ale gdzies sie skasowaly!!!!!dlatego jesli ktos z was ma to tez bym prosil o znak!!:)))))))))))))))))teraz samemu musze rysowac te postacie:))))))))
No ja własnie specjalnie zmieniłem nick dla Carnage'a:D:D:P... ja znalazłem pare fajnych fotek Carnage'a ale troche małe...chce zeby one byly widoczne:D:D:P
Peter nie rzucił bombą bezpośrednio w Harrego, tylko obok! Widać to na filmie, Harry nieco sie uchylił! Natomiast Peter rzucił prosto w Venoma! z bliskiej odległości, A do Harrego rzucał z kilku metrów -----> odwrócił się i odchodził, gdy Harry wziął bombę i rzucił w Petera i to wszystko. Bomby GG mają mały zasięg, ale za to skuteczne w 100%.
i nie ma skutecznosci droga mario:D sa to poprostu rozne rodzaje bomb w ekwipunku goblina;]
Siemasz black spider........różne rodzaje ja jak narazie widziałem dwa rodzaje:D:D:D:P
Byłoby extra gdyby Venom powrócił. Najpierw by się okazało, że Venom przeżył, ale został bardzo zmasakrowany, a potem w 4 walczył z carnage. :) Darth Carnage nie komentuj please.
Obejrzałem jeszcze raz Spider-Mana 3 i macie rację. Było widać szkielet Eddiego Brocka. Ale ja wiem swoje i mam nadzieje ze tak sie stanie (nadzieja matką głupich :P)