PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542714}

Spisek

Largo Winch II
2011
6,1 8,7 tys. ocen
6,1 10 1 8708
Spisek
powrót do forum filmu Spisek

ludzie, którzy nie potrafią przejść obojętnie wobec epizodycznego występu Weroniki w tym filmie!! I co z tego, że zagrała tylko kilka minut? Nie potrafię zrozumieć zawiści i tych wszystkich obelg pod jej adresem. Zazdrościcie jej czy co? ja się cieszę, że znalazła się na ekranie i życzę jej jak najlepiej a ci wszyscy zazdrośnicy, którzy zamiast konstruować kulturalne wypowiedzi potrafią tylko obrażać lepiej niech już nic nie piszą.
Pozdrawiam;)

aneant89

Wiesz tu nie chodzi chyba o zawiść. Pamiętam na początku roku było dużo szumu w Polsce wokół tego filmu, na tvn wywiady z Weronika, mówilo się o jej roli, a tu zonk. Dużo hałasu o nic. Wszyscy chyba oczekiwali jakiejś poważniejszej roli, że będzie jej wiecej. Każdemu byloby miło zobaczyć rodaczkę obok Sharon Stone, ale ludzie się zawiedli. W tym problem, nie w zawiści.

lavvinia

Może to nie zawiść (jak sądzisz), ale obelgi wypisywane pod jej adresem świadczą zupełnie o czym innym. Można kulturalnie napisać, co się myśli, ale nie.... Trzeba zgnoić by lepiej się poczuć. Żal mi takich ludzi..

aneant89

popieram aneant89, nie wiem czemu tyle jadu w Polakach, nie daj Boże, żeby się komuś cokolwiek udało, a najlepiej, to żeby przepadł, upadł, zepsuł, zniszczył, zabił się, itd. mam nadzieję, że są jednak wyjątki :) pozdrawiam

aneant89

cóż,, kompleksy wyłażą na wierzch, a cudzy sukces kłuje w oczy.
tak, epizod w filmie w którym gra Sharon Stone jest już sukcesem. zawsze to szansa, że ktoś ją zauważy, raz, że gra w dobrze poreklamowanej produkcji, dwa jest bardzo charakterystyczna. ma spore szanse.