Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124846
4,5 13   krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Witam.
Co do filmu 8/10 bardzo mi sie spodobalo wszystko. Mam problem bo jest mi bardzo potrzebna piosenka pod ktora tanczyl gang 410 na turnieju the streets. Poczatek tej piosenki mam , ale pozniej jest takie wejscie innej piosenki , i najbardziej zalezy mi na tym wejsciu. Jezeli ktos ma cala ta piosenke byl bym bardzo wieczny jezeli by podal tytul lub gdzies uploadowal.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 5
norbertus20

Czasem nie jest to "The Potion" Ludacrisa?

Ulufful

To jest to ale nie dokonca. W filmie leci sobie ta piosenka co podales , potem jest takie wejscie innej piosenki zaczyna to sie tym jak takiego kolesia w powietrze wyrzuca. I chce poprostu ta cala piosenke a nie tylko poczatek. Nie moge takiej nigdzie znalesc :/ kurde a tak jest mi potrzebna.

ocenił(a) film na 5
norbertus20

To znaczy chodzi Ci o to, kiedy wchodzi ten koleś w czerwonej koszulce i woła "Let's go"? Jeżeli tak, to trudna sprawa, bo wiele osób w sieci jej szuka... Prawdopodobnie jest to "Let's go" - Kwame B. Holland, ale nigdzie nie można jej znaleźć...

Ulufful

Mam juz ta piosenke , mam całą piosenke pod ktora tanczy gang 410 ;) Zgrałem sobie z filmu , bdb jakosc , oryginał :D Link : http://files.filefront.com/Final+Sound+by+Blackrar/;9867894;/fileinfo.html