Moze ktos wie czy to beda ci sami aktorzy czy inni bo po tym co tu widze to chyba nie.. a szkoda ;/;/;/
własnie szkoda bez channinga to beznadzieja on jest cuper a podobno ma miec MAŁĄ role , szkoda. ale i tak wybiore sie do kina to moj ulubiony film:P
Będą inni aktorzy, ale też bardzo fajni:D A Channing będzie w małej roli. Ciekawie :P
No i co z tego, że inni. I tak pewnie będzie świetny :)Co prawda Channinga nie będzie za wiele, ale Hoffman też jest spoko. Nie sądzicie??
No raczej :) Koleś nieźle wywija :)Zapowiada się, że ta część Step Up będzie całkiem spoko :D. Macie zamiar iść do kina??
Oczywiście. Ja idę już 29 na premierę:P Nie wiem czy we wszystkich miastach w Multikinach, ale u nas we Wrocławiu jest maraton (Step Up i Step Up2) :D Także jak najbardziej się wybieram. Bilety już zarezerwowane. Pozostało tylko czekać :D
właśnie chciałam zapytać czy chociaż goscinnie Chaining wystapi <3
ale spoko dajmy szanse innym, zobaczymy jak sie sprawdza :)
HA! u nas w Wawie tez mamy maraton 29 w złotych tarasch (moze w innych multi tez xD ale lubie tarasy :P), yay ^__^
Wystąpi,wystąpi :) Co prawda słyszałam, że nie za dużo go tam widać, ale zawsze coś :D Ja to już odliczam dni do premiery, zostało jeszcze dokładnie 10 dni :D, yay !!!
9 dni dokładnie! :D
"Zawsze wiedziałam, że Wrocław to zarąbiste miasto..." - oczywiście, zgadzam się w 100 % :)
Oficjalny zwiastun jest CHYBA tylko jeden :)
Tzn. są też takie inne filmiki o filmie, coś w stylu takich zapowiedzi, ale to np. muzyki, albo samego tańca, scen, wypowiedzi itd.
Np.
- Step Up 2 The Streets - Behind the Scenes Footage
- Step Up 2 The Streets - "Music Video Mash Up" Clip
- Step Up 2 The Streets - All About Music Clip
itd. ale to takie filmiki-clipy bardziej :)
Można sobie na YouTube zobaczyć.
Pozdrawiam xD
A no i
STEP UP 2 THE STREETS - Be In The Movie
to oprócz tego oficjalnego zwiastunu jest ten drugi krótszy :)
xD
ok dzięki maniutek, sprawdze sobie na yuotubie :)
szkoda ze zawsze zwiastuny sa tak pocięte :/ ze ciezko sie przyjzec ukladom ;)
Mam wspaniałą wiadomość :) Do premiery zostały dokładnie 3 dni :)))
A tak na marginesie, to polecam tą stronkę : http://www.monolith.pl/stepup2/
Byłam na niej już wcześniej (http://www.monolith.pl/stepup2/). Bardzo fajna stronka :D
Ja też pozdrawiam :*
3 dni... :)
Byłam wczoraj na maratonie i było genialnie :D a na dodatek filmweb mi sponsorował bilety, więc w ogóle raj :) POLECAM film!
Ja byłam na maratonie:)
No ogólnie nawet nieźle było, masa ludzi i ogromne kolejki, ale fajnie xD
Chociaż czegoś mi zabrakło w tej dwójce, zresztą już o tym pisałam, nie będę się powtarzać... :P
Sami zobaczcie.
ja już pisałam że mi się bardzo podobało :) ha i jestem taka zadowolona ze "Tayler" stwierdził, że jadą na tourne z Norą !! to znaczy że dalej są razem yeah xD a i bardzo mi sie podbało jak o rurę sobie zdjął bluze !!!