a wlasnie ze muzyka jest swietna. i chyba nie tylko mi sie podoba skoro piosenki z filmu podbijaja listy przebojow.
avokado się chyba nie zna na muzyce do tego typu filmów, i popieram muzyka jest bardzo dobrze dobrana do Step Up 2 !!!
Muzyka jest świetna, zwłaszcza jeśli chodzi o r&b i rap, dokładnie odzwierciedla ich taniec . Tak więc kompletnie nie rozumiem twojej wypowiedzi.
Muzyka jest zarąbista!!! Ale jak ktoś nie przepada za r&b no to piosenki mu się nie spodobają. Cóż...o gustach się nie dyskutuje...
w muzyce z tego filmu jak i z pierwszej czesci kazdy znajdzie jakis kawalek dla siebie. Ja bardzo lubie soundtracka z 1 czesci. Z tej jeszcze dokladnie nie sluchalem ale fragmenty wydaja sie byc fajna. i bzdura jest to ze muza jest beznadziejna.
Zarówno pierwszy jak i drugi soundtrack jest genialny! Mam oba i moim zdaniem muzyka jest świetnie dobrana. Co tu dużo mówić, jest świetna, zarówno kawałki z r&b jak i rap :)
dla mnie tylko ta piosenka jest super, reszta ujdzie, ale jedynka miała o wiele lepszy soundtrack :]
muza jest zaje*****!!!
jak wczoraj słuchałam to nie mogłam się powtrzymać od tańca!!!
(a dzisiaj mam zakwasy...)
i moim zdaniem pierwszy OST byl rewelacyjny.
a nie jestem jakas zagorzala fanka rnb itp
jeszcze nie wiem jaki bedzie OST z step up 2 ale z kilku wypowiedzi wnioskuje ze sie nie zawiode :)
hmmm nie ogladalm jeszcze ale uwazam ze zarabisty jest ten i slysze ze jest chwalony a niedawno czytalam ze to sie okarze klapa ;/ hmmm ale muzyka swietna nie powiem nooo i jak i taniec :)
avocado chciał być oryginalny ;]
mi jak najbardziej podoba się soundtrack z StepUp 2. Idealnie dobrane kawałki do ich tańca!
Polecam zarówno muze jak i film!
Heee! Juz obejrzlam :))) Film godny polecenia a muzyka jest the best no i te choreografie :)))) Zgadzam sie z moim poprzednikiem :P :) Uwzam ze pod wzgledem muzycznym 2 jest o wieeeeeele lepsza od 1 :) ale ogolny watek z 1 czesci bardziej mi przypadl do gustu ;]