Wie ktoś kiedy ma byc premiera na dvd?? Chcę kupić i oglądac aż do znudzenie :P
Tak na siero, to fajnie byłoby miec w domku obydwa, po prostu :))
A mogę spytac skąd masz ? chodzi oczywiście o oryginalne wyadnie sklepowe.... wiesz takie z dodatkowymi scenami itp. Ma dvd z jedynką , wydanie dwupłytowe i chciałbym tez takie z dwójką
Fajnie by było gdyby Step Up The Street wydali i najlepiej taka wersje rozszerzona to by było coś
znając życie to doczekamy się dvd dopiero w okolicach czerwca, lipca...
Step up 2: the streets EDYCJA KOLEKCJONERSKA to byłoby coś :D
hej sluchajcie ogladalam teledysk Cassie do piosenki z tego filmu i jest w nim duzo scen ktrych w filmie nie bylo, a wygladaja na bardzo ciekawe juz sie nie moge doczekac jak to wyjdzie na dvd a jak ktos juz ma to niech sie podzeli. uwielbiam tem film
Też oglądałam ten teledysk,prawie żadna scena nie pojawiła sie w filmie ale zastanawiałam się czy przypadkiem specjalnie nie nagrywali tych scen pod teledysk
widziałam teledysk Cherish & Young Joc - Killa i tam tez na poczatku jest jak Andy rozmawia z Chase na schodach przy szkole i mowi mu o tym ze w The streets nie chodzi o to skąd jestes (...) no i ona odchodzi i Chase mówi: Three, two, one... no i potem jest teledysk no i wiadomo ze to byo nagrywane specjalnie do teledysku, widziałam tez teledysk Missy Elliott do "Ching-a-ling" i też były sceny które byly specjalnie dogrywane ;p
Hej a czy mogłabyś podac mi linka do piosenki Missy Elliott? bo nie mogę znaleść teledysku z ujeciami z filmu z gory dzieki
sorry pomylka, chodziło mi o Cassie - Is is you: http://pl.youtube.com/watch?v=-i39fqbvgA0
Mi się wydaje ze to sa uciete sceny które były w scenariuszu ale potem uznali ze nie są one potrzebne i je usunęli z filmu. :p
Kurcze coś pomylilam ;/ to nie była Missy Elliott tylko ktoś inny ;/ ale znalazłam też teldysk T-Pain "Church" http://pl.youtube.com/watch?v=8hvEsCUj0xQ w którym jest Robert HOffman i Adam Sevani (Moose)
???
W Szczecinie w wypożyczalni Koloseum jest ten film od jakichś dobrych 3 tygodni. xD Więc nie wiem skąd takie "świeże" informacje. (W dodatku niezbyt rzeczowe. :P)