Niezły thriller, chociaż jak dla mnie trochę przerost formy nad treścią. Film jest solidnie zrealizowany, ale po tym reżyserze spodziewałem się czegoś bardziej mocniejszego. Koreańczycy z południa kręcą thrillery z dużą ilością przemocy i krwi a tutaj mamy jakby wersję przedstawioną dla amerykańskiej publiczności pozbawioną tej koreańskiej szczypty smaku.
ciekawa fabuła, ale nie do końca dopracowana, wiele nieścisłości, luk, które nie łączą się w całość, i do tego film w pierwszych 40 min strasznie się dłuży, a można było uniknąć tego poprzez szybszy zwrot akcji i rozbudowanie tematu, film miał potencjał, ale sama dobra gra aktorska i ciekawy scenariusz nie stanowi świetnego filmu.. wg mnie 6/10
Dziwne relacje rodzinne. Jakies takie napiece seksualne miedzy wszystkimi. To nie jest Rodzinka.pl A film ma cos w sobie. Mi sie spodobal. Zwlaszcza scena z bredzlowaniem pod prysznicem mlodej bohaterki. Jak widac dziewczyny rownie czesto mysla o seksie a nawet wiecej. Smierc kolegi moze je rowniez rajcowac. Az tak sie nie poswiece