PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107694}

Straszny film 4

Scary Movie 4
2006
5,9 89 tys. ocen
5,9 10 1 88774
4,0 28 krytyków
Straszny film 4
powrót do forum filmu Straszny film 4

Z treści plakatów mogę zaprzeczyć plotkom, co do paradiowania filmów o super bohaterach. Jak narazie widać że będzie to parodia Piły [ :D ], The grudge [ :) ] i Wojnę Światów.

ocenił(a) film na 8
tonieja89

Tylko czy te plakaty są prawdziwe bo jakoś nigdzie w necie takowych nie ma :D

ocenił(a) film na 6

Sa... na stopklatce :] Ale tak jak juz pisalem na forum newsa o plakatach: Niekoniecznie, ostatnio przy 3 czesci byl plakat parodiujacy "zlap mnie jesli potrafisz" a zadnej parodii tego filmu w strasznym filmie 3 nie bylo... Oni poprostu biora te njabardziej kojarzace sie w tym roku...horrory... A czemu wtedy zrobil ustepstwo od horroru? Tego nie wiem!

ocenił(a) film na 5
tonieja89

W takim razie ciekawe jak dlugo bedzie jeszcze na filmwebie ten niezwykle wyczerpujacy (jedno zdanie) i do tego nieprawdziwy opis filmu.

ocenił(a) film na 4
tonieja89

Ale mogą parodiować filmy o bohaterach ... bo przecież ktoś będzie musiał ratować ziemie co nie ??? (Wojna Światów) a nasza słynna Cindy chyba tego nie zrobi :P

tonieja89

a mi to wygląda na parodię piły (plakat z palcami) wojny światów (z tymi dwoma ziemiami) a co do trzeciego to albo klątwa albo Laleczka Chucky

ocenił(a) film na 8
tonieja89

http://www.filmweb.pl/Zobacz,najnowsze,plakaty%2C2006-01-28,news,News,id=26565 [www.filmweb.pl/Zobacz,n ...]
Po nowym plakacie widać, że będzie parodiowane:
The Grudge
Osada
Piła
King Kong
Wojna światów

ocenił(a) film na 3
tonieja89

Straszny Film 4 NIE BĘDZIE parodia filmow o suberbohaterach. Po zdjęciach d SF4 Zucker nakręci film "Superhero!", który dopiero będzie ich parodią. w ogóle to wejdźcie na oficjalne forum Scary Movie, jest tam wszystko dokładnie wyjasnione.

ocenił(a) film na 7
AleX_Under

http://cbs4.com/topstories/local_story_027114047.html [cbs4.com/topstories/loc ...]

można tutaj zobaczyć trailer sm 4 i można w nim zobaczyć że sm 4 będzie parodią wojny światów, klątwy, osady i piły