PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597349}

Street Dance 2

StreetDance 2
2012
6,3 13 tys. ocen
6,3 10 1 13498
5,5 2 krytyków
Street Dance 2
powrót do forum filmu Street Dance 2

zdecydowanie polecam ;)

użytkownik usunięty

właśnie wróciłam z kina i powiem że film b.dobry ... polecam ... Wielbicielom gatunku powinno się podobać (mam nadzieję że nie tylko) ... Duży plus jak dla mnie to dobór muzyki - nóżka sama mi skakała w kinie :)) ...

No i do tego wujek <Manu> wymiata :)) ...

użytkownik usunięty

a od kiedy graja w uk? niby premiera 13 kwietnia w pl i na swiecie....

użytkownik usunięty

chyba od dzisiaj :)

http://www.google.com/movies?hl=en&near=luton&dq=luton+cinema&q=cinema&sa=X&ei=c UJ2T7suiajRBejYobAN&ved=0CDIQxQMoAA

użytkownik usunięty

kurde,w Polsce to wszystko 100 lat później :((

No data premiery na filmweb się nie zgadza, ja też dopiero z kina wróciłam. Powiem szczerze, że film jak dla mnie jest dobry, ale nie zachwyca. Reżyser starał się pokazać jak zwykle coś nowego, świeżego i do pewnego stopnia mu się to udało. Aczkolwiek moim zdaniem wszystkie te filmy taneczne, na które zrobił się boom w ostatnich latach są trochę na jedno kopyto. Ale tak jak mówisz milka2529 wielbicielom gatunku raczej się spodoba.

użytkownik usunięty
rambo2277

Wróciłem z Prapremiery filmu i jest bardzo fajny.

Już dziś ekipa Salsa Libre wybiera sie na „STREET DANCE 2-3D” :) Grają nasi znajomi: Mike i Erelle, Chiquito... Ogień! Taniec, prawdziwe emocje i radocha w 3D!!! Choreograf filmu jest od roku gosciem naszego Warsaw Salsa Festival (www.SalsaFestival.pl) już w listopadzie!!!! W tym roku tez bedzie! Wyjatkowa energia i interpretacja muzyki afrokubańskiej!!!! Chcecie to z nami zobaczyć na żywo? ;)